Beşiktaş Ronaldinho'yu Alamadı

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Ysd6piR9CZ4[/media]

Ronaldinho'nun menajeri tarafndan Kamu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklama:

Profesyonel jimnastik klübü Beşiktaş'ın Ronaldinho'ya transferi için resmi görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştır.

1560776_811590452203542_509579297_n.jpg

Deco beklerken Tabata, Robinho beklerken F.Tekke, Forlan beklerken Edu, Nene beklerken Dentinho, Adebayor beklerken Eneramo, Ronaldinho beklerken Hosgeldin Bilal Kısa...

Hayalleriniz = Gerçeklerimiz

Bir beşiktaşlıdan üzüldüm be...

ronaldinho gelmediği için mutlu olan renktaşlarımız var

haa gelse bişe yaparmıydı 3.lüğü garantilerdi bjk yani fazla bişey gösteremezdi bjkde.

puhahahha ilgileniyolar alamıyolar ya rezil oldular :D

[attachment=6560:18f0 - Kopya (2).png]

Ekli dosyalar

• 18f0 - Kopya (2).webp
    18f0 - Kopya (2).webp
    74,5 KB · Görüntüleme: 152
Assis, Yeşilbaş'a "Oraya geldim, 5 gün boyunca konuştuk. Daha sonra 6 gündür haber beklemeye başladım. Ancak bir türlü haber gelmedi. Sürekli fotoğraf çektirdik, hep yemek yedik. Başka hiçbir şey yok. Beni oraya birlikte fotoğraf çektirmeye çağırmışlar" dedi. Bu konuşmadan kısa bir süre sonra da Ronaldinho, Atletico Minerio ile sözleşme uzattı.

Bjk'yi kullanarak sözleşmesini de 1,5m.€ iyileştirmiş.

Beşiktaş gibi avrupa'da olmayan sıradan bi kulüpte ne yapsın adam, milli takımda oynamak istiyo adam o yüzden ya evinde kalacaktı ya da şampiyonlar ligin'de oynayan bir kulübe gidecekti. Kimse'de istemeyince roni'yi avrupa'da, haliyle evinde kaldı.

Beşiktaşlılar Anadolu takımlarındaki yeni yetme Türk Futbolcusu sandılar heral Roniyi...

Beşiktaş istiyor deyince koşa koşa gelip imzalayacak.

Geri
Üst Alt