Beşiktaş SD Ceyhun Kazancı: "Gedson, Beşiktaş'ta"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Gedson Fernandes transferinde mutlu sona ulaşan takım Beşiktaş olurken; 5 yıllık sözleşme imzalanan oyuncu yabancı kontenjanından dolayı Çaykur Rizespor'a kiralandı.

Beşiktaş SD Ceyhun Kazancı: "Gelecek sezondan itibaren Gedson, Beşiktaş'ta olacak..."

Ceyhun Kazancı, bu sezon devre arasında transfer yapma imkanlarının bulunmadığını ve yabancı oyuncu sayısını düşüremediklerini belirterek "Sezon sonunda 11 futbolcu ile yolları ayıracağız. Kiralık oyuncular gidecek. Ama Batshuayi ile anlaşabiliriz. Gedson ile 5 yıllık imza attık. Gelecek sezondan itibaren Gedson 5 yıl Beşiktaş'ta olacak. Bonservis ücreti konusunda bize olumlu yaklaştılar. Gedson için birçok takım devreye girmişti ama o Beşiktaş'ı tercih etti. Çok mutluyuz" dedi.

Beşiktaş, Portekiz ekibiyle 6 milyon Euro karşılığında el sıkıştı. Ayrıca Portekizli orta saha oyuncusunun da siyah-beyazlılardan yıllık 1.3 milyon Euro alacak.

Spor Arena

Dışarıdayım şimdi yolda
Arabada bütün belaları okudum, rezillik yahu hakikaten
Fener'den çalım yemeyi anlarım da bjk rize ne ulan

Besiktas 6 milyon euro'yu nasil bulmus , harcama limitlerinde oyle bir imkani nasil saglamis?

Geçmiş olsun. Rize falan taşak geçiyorlar.

Ben başkan olsam taraftarın bu denli istediği bir ismi zararda etsem
yüksek fiyatta çekseler o dakika alır getiririm zararıda yönetim kurulundaki tüm üyelere bölerim.
Ama o adamı getiririm. Bu kadar basit Mustafa başkana kızanlara selam olsun
adam Falcao getirdi.

Gun gectikce olmaz, olamaz denen seyleri yasatti bu yonetim bize 6 ay icinde. Kardesim hadi bjk'ye kaptirdiniz da, kan davali oldugumuz rize spor'a kiralanmasi ne demek ya!!

Bu tinercilere bizi rezil rüsva ettin ya Burak Elmas Allah senin de tez zamanda ............

Bunlar niye N'Sakala'nın falan sözleşmesini feshedip Gedson'u oynatmıyor da Rize'ye veriyor. Gerçekten ilginç olaylar.

Allah belanızı versin be!

Cebi ve koçla dalga geçmeden önce, kendi başkanına baksın artık buradakiler.

hayırlı olsun

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rizeye kiraya vermeleri sorun değil ama 6milyonu satış yapmadan nasıl.bulmuslar acaba ki bu rakamı fener bile veremiyor şu an

Geri
Üst Alt