GSCimbom
Beşiktaş Son İki Hafta Üst Üste Kaybederse...
E

Beşiktaş Son İki Hafta Üst Üste Kaybederse... Sayfa 3

Ersin Şen ·

Cevap
50
Okunma
4K
Sayfa
3/3
Zevkin en doruğu fnerin o kadar para harcayıp şu ölü sezonumuz da 2 maçta da yenilmememiz artı birde o kupayı almamız olur başka neye sevineceksiniz hayırdır? Bu ne gereksiz konudur böyle

13178063_1102424833133771_2998562299686160236_n.jpg

Vallah Besiktas mal ve ezik falan da buradan sampiyonlugu verecek kadar da degil.

Ayrica Fener'in 2 maci da alacagini düsünmüyorum ben bugünden sonra adamlar bitti resmen. Vitor'un mac sonrasi bir tek Besiktasi kutlamadigi kaldi, o da bitirmis kafasinda yani.

o tren çoktan kaçtı. arada 3 puan olsa olmayacak şey değil. ama ortada 2 mağlubiyeti gerektirecek bir durum var. maçlar ne kadar zorlu olıursa olsun ilk maçında kendi sahalarında olduğu bir ortamda haftaya kesinleşir iş. Kaldıki motivasyon olarakta fenerin 2 maçı kazanma gibi bir durumuda pek yok.

Haydi osmanli.. bjknin ayaklarini titret son hafta.. bu tinercilerin sampiyonlugu kacirmalarini cok istiyorum. Fener olsa aziz ve vitorun kredisi yukselcek. Win win

Adamlar şampiyonluk kutlamalarına başladılar bile heryere bayrakları asmışlar böyle bişey olursa tinerden çok kişi gider olmasın istemem :D

Fenerin bursa timsah olayinin 5 mislisi olur. Fiko kemal sunalin sahte kabadayi filmindeki gibi Eeeeeeeyyyytttt diye bagira bagira onune gelene yumruk cakar..