Beşiktaş, Talisca'nın Satın Alma Opsiyonunu Kullanamadı

Rivayı al başkan döneminden,eldeki oyuncuyu alamama dönemine. Beter olun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenk 23 m euro + bonuslara gitti o gelen parada takım içinde maaşlara gitti geçen sene transfer döneminde Beşiktaş'ın bilinçsiz bir transfer politikası olduğundan bahsetmiştim.
Pepe'ye 2 m euro imza + 5 m euro maaş
Vida'ya 3 m euro imza + 3 m euro maaş
Mitrovic 4.2 m euro bonservis + 1.2 m euro maaş
bu liste uzar gider de savunma oyuncularına bile ciddi bir maaş veren takımın zaten ayakta durması zordur hele ki oynatmayacağı savunmacılara bile dünya dolusu para veriyorlar. Hadi bunları bir şekilde CL paralarıyla karşılıyorlardı diyelim bu sene bu da olmayacağı için Talisca'ya 21 m euro gibi bir kredi bile bulamazlardı hatta ben Talisca'nın piyasasının ciddi şekilde abartıldığını düşünüyorum hücum yönünden çok güçlü olabilir ama futbol takım oyunudur adamların maç içindeki tek organizasyonu orta açmak olduğundan Talisca fizik ve hava hakimiyetiyle anadolu takımlarına karşı ciddi üstünlük kuruyordu. Benficadan gelirken de duran top ve hareketli toplara çok sert vurduğunu hatta klas goller attığı belliydi sonuç olarak Sosa gibi oyuncuyu 2 senedir net bir şekilde arıyorlar. Talisca'nın bu transfer dönemini takip etmek lazım bakalım Roma, Manu derken ne olacak ayrıca giderse ne kadara gidecek gerçekten merak uyandıran soruların başında bunlar geliyor.

Aslında belhandanın yerine iyi olurdu hem Gomise ikinci Forvet gibi yardım ederdi

Para yok borç çok olmazdı zaten o iş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Salliyorum 21 milyon verip talisca ellerinde patlasaydi ne yapacaklardi? Hele menemen dönemine girmek üzerey kene?

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Bu hamle/ya da hamlesizlik dogru mudur onu bilemem , zaman gosterir .

Fakat su kismi anlamiyorum . Lens , mitrovic gibilere verdigin , negredo , daha bir cok az cok alan oyuncu var

Mesela taliscayi 21 alsan , isler cok kotu gitse bile 15 e , hadi 10 a satamaz misin ?

Yani girdigin risk 21 gibi gorunse de 21 degil aslinda , cunku piyasasi dusse bile herhalde 2-3 milyon euro ya dusmez bu yasta

Her an en az 10 milyon minimum nakite cevirebilecegin bir adami bastir 21 i al bana kalirsa

Ki hazir talipleri de varsa (olup olmadigini bilmiyorum)

Simdi bir x kulup 30 a alsa benficadan , bjk kulubu ah vah etmeyecek mi ?

Sanirim bunlari onlar da dusunmuslerdir ama talisca nin kendisi ile menejeri ile anlasamadilar diye dusunuyorum

bjk'de para yok ki nerden bulacakta verecek cenk transferi olmazsaydı nalı dikmişlerdi tosic vs hepsi kara para cenkten sadece para aldılar oda maaşlara gitmiştir.

bjk'de para yok ki nerden bulacakta verecek cenk transferi olmazsaydı nalı dikmişlerdi tosic vs hepsi kara para cenkten sadece para aldılar oda maaşlara gitmiştir.

Dostum ben 21 e alsin illa kendi oynatsin demiyorum . Bastir parayi al tapusunu , yine tok saticiyi oyna mesela

Yani yatirim yapmayacaksan para kazanamazsin ki .. risk gerceklesip piyasasi dusse bile bu yasta en az 10 etmez mi bu adam ?

Dostum ben 21 e alsin illa kendi oynatsin demiyorum . Bastir parayi al tapusunu , yine tok saticiyi oyna mesela

Yani yatirim yapmayacaksan para kazanamazsin ki .. risk gerceklesip piyasasi dusse bile bu yasta en az 10 etmez mi bu adam ?

ellerinde para yok ki alsınlar yoksa zarar edecekleri yok zaten onlarda biliyordur kredi vs çekselerdi anca alırlardı yada biri sponsor olsaydı o işlerde öyle kolay değil.

ellerinde para yok ki alsınlar yoksa zarar edecekleri yok zaten onlarda biliyordur kredi vs çekselerdi anca alırlardı yada biri sponsor olsaydı o işlerde öyle kolay değil.

Bazen yarini dusunerek vermeyin bu paralari diyoruz ya , benim sordugum da bu aslinda , bu olayda da yarinlari dusunerek alin bu riski durumu yok muydu

Bazen yarini dusunerek vermeyin bu paralari diyoruz ya , benim sordugum da bu aslinda , bu olayda da yarinlari dusunerek alin bu riski durumu yok muydu

vardı tabi bizde yaptık o hatayı belhanda , maicon hatta maaş yüzünden feguliye çok para verdik şimdi fırsat transferi çıksa karşımıza alamayız para yok sıfırı tükettik.

Geri
Üst Alt