Beşiktaş Taraftarından Büyük Tepki!

Melih Akan

Berlin Panteri
Süper Lig'de ikincilik mücadelesi veren Beşiktaş'ın taraftarı 3-0'lık Sivasspor yenilgisinden sonra ilginç bir protestoda bulundu.

Geçen hafta Fenerbahçe derbisinden sonra sabah idman olmasına rağmen Beşiktaşlı futbolcular bir gece kulübünde eğlenmiş, yaşanan talihsiz olayda ise Gökhan Töre silahla yaralanmıştı.

Beşiktaşlı bir grup taraftar 3-0 kaybedilen Sivasspor maçı sonrasında havaalanına gitti ve ellerinde iki ünlü gece kulübünün anının yazılı olduğu pankartla oyuncuları protesto etti.

678x369_Besiktas-taraftarindan-ilginc-protesto-aypij798e0.jpg

Beşiktaş taraftarı Fikret Orman'ı ve takımı, Fenerbahçe bayrağı uzatarak protesto ettiler.

BmQmwz-CMAAZ5Bu.jpg

Beşiktaş taraftarı takımını havaalanında protestolarla karşıladı. Otobüse yumurta, bozuk para ve E-bilet atıldı.

BmQmBf3IQAAwD_Q.jpg

Spor365

Fikret orman inip bozuk paraları toplamıs

bunlar da en az eksi puan yiyecek.gomis ve gökhan töreyi de bi tarafına soksunlar.luceli GSyı izleyecekler seneye.

Bir nefret var ki bunlara karsı,inanılmaz ya,öyle böyle degil,nefret iyi birsey degil ama bunlar nefret tohumu ekiyorlar son 2 senedir...

Haklı tepki bence. Nası destek çıkmadılar ona hayret ediyorum

Iyi yapmislar, sana ne oluyo fiko? Yok yani hani fener bjk maçi olur konusma hakkin dogar, karsidaki rize kume dusmeme maçi oynuyor, sen kimsin sarlatan herif.

bu tinerciler şampiyonluk kutlamasına katılmamış mı hayret

Once tupcu simdi de bu

Bunlarin gizli bir fenev aski oldugu asikar

Sanirim ikisi de bizim altimizda olduklari icin eziklik psikolojileri birbirlerine sempati duyuruyor

Ben fiko fenerin şampiyonluk yemeginde sanıyordum ! Bunlara da yazık lan büyük desen değil ne desem bilmiyorum. Ama taraftarlarına hak veriyorum.

bunlar da küçük şikeci.2.ligi kesın almalıyız.bunlar ön eleme falan gecemez ve cok buyuk maddı darbe yerler.

Bide matematiksel olarak BJK nin sampiyon olma ihtimali varken TFF ye ricada bulunuyolar. Bu bir skandal.

Bazen düsünüyorum da bunlar mi daha ezik yoksa Fenerliler mi. Gercekten karar veremiyorum.

Beter olun tinerciler! :asd2:

Başkanınız olacak adam kendi takımını değil fb'nin şampiyonluğu nasıl kutlayacağını düşünsün anca :asd:

Haha

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yaratıcı şekilde protesto etmişler.Çarşı grubu ilk defa aklı başında bir hareket sergilemiş.

Geri
Üst Alt