Beşiktaş Tayfur Havutçu ile 2 Yıllık Anlaşma İmzaladı

Cevap: Beşiktaş Tayfur Havutçu ile 2 Yıllık Anlaşma İmzaladı

Bu ülkeye Dünya Kupası kaldırmış teknik direktörüde geldi, Şampiyonlar Ligi kazanmış teknik direktörüde geldi. Sonuç ?

Ortam oldu mu yerli de yerli, ortam oldu mu "Kaldıramaz, karizması yetmez vs."

Peki bizler öz evlatlarımıza, değerlerimize sahip çıkıp, güvenip görev vermiyeceğiz de kim verecek?

Bu mantığı çok saçma buluyorum. Tayfur kim ya? Ne tecrübesi var. Ne karizması,ne bilgi birikimi var.

Hatta 2+1 imzaladıklarını duyunca inanamadım. Şaka herhalde sandım. Son yıllardaki en saçma yönetim kararı.

Hoca olarak getireceğin adamın belli bir kredisi,ağırlığı olmalı. Yoksa sezon ortasında hoca aramaya başlarlar.

O kadar yıldız alıyorum diye geçin, anlaştığın hocaya bak.Seneye Tayfur hepsinin oyuncağı olur.Disiplin hiç bir şekilde sağlanamaz.Seneyede kötü bir sezon bekliyor Bjk yı.

O kadar yıldız alıyorum diye geçin, anlaştığın hocaya bak.Seneye Tayfur hepsinin oyuncağı olur.Disiplin hiç bir şekilde sağlanamaz.Seneyede kötü bir sezon bekliyor Bjk yı.

Beiktas her halukarda seneye ilk 3'e girecektir. Aykut sanki hoca mi da fener 16 mactir yenilmiyor? ki bence kadrolarinin fenerden asagi kalir bir yani yok. Tayfur yeterki yildizlara iyi davranmasini bilsin. Ben patronum, burasi benden sorulur ayaklarina yatarsa (bknz aykut okuzunun ilk yarida yaptigi gibi) o zaman kendi kaybeder. Ama yildizlari kendi hallerine birakir ve onlarin arkadasi olursa (bknz aykut okuzunun ikinci yarida santos ve alex'e yaptigi yalakalik gibi) o zaman rahatlikla ilk 3'u zorlar.

Burda da antulu elemanlara benzer tipte adamlar var, çok üzücü. Bence Beşiktaş doğru bir hamle yaptı. Yabancı hocalarla olmuyor bu iş anlayın artık. Artık genç hocalara güvenmeliyiz.

Beiktas her halukarda seneye ilk 3'e girecektir. Aykut sanki hoca mi da fener 16 mactir yenilmiyor? ki bence kadrolarinin fenerden asagi kalir bir yani yok. Tayfur yeterki yildizlara iyi davranmasini bilsin. Ben patronum, burasi benden sorulur ayaklarina yatarsa (bknz aykut okuzunun ilk yarida yaptigi gibi) o zaman kendi kaybeder. Ama yildizlari kendi hallerine birakir ve onlarin arkadasi olursa (bknz aykut okuzunun ikinci yarida santos ve alex'e yaptigi yalakalik gibi) o zaman rahatlikla ilk 3'u zorlar.

beşiktaş'ta "bir alex" yok ama :) ciddiyim bu konuda bu defa.

alex takımı sırtlayabilen bir adam tek başına. beşiktaş'ta böyle biri yok. guti desen maç boyu izliyorsun 2 kere topla ya oynuyor ya oynamıyor. simao uğraşıyor ama tek başına bir yere kadar. quaresma desen topu alıp kaleye abanıyor.

tayfur'u severim umarım başarılı olur ama demirören gene yıldız alırsa arada denge sağlamak, idare etmek gibi konularda sıkıntı yaşayabilir.

beşiktaş'ta "bir alex" yok ama :) ciddiyim bu konuda bu defa.

alex takımı sırtlayabilen bir adam tek başına. beşiktaş'ta böyle biri yok. guti desen maç boyu izliyorsun 2 kere topla ya oynuyor ya oynamıyor. simao uğraşıyor ama tek başına bir yere kadar. quaresma desen topu alıp kaleye abanıyor.

tayfur'u severim umarım başarılı olur ama demirören gene yıldız alırsa arada denge sağlamak, idare etmek gibi konularda sıkıntı yaşayabilir.

Insanin aklina o zaman su soru geliyor, ilk yari itibariyle Fenerbahce yeni malatya spora yenilirken bu Alex barcadami oynuyordu?

Turkiye futbolunda, ince detaylar kimini kral kimini ise bidon yapiyor.

Bakiyorsun ayni haftada,topu yere vuran futbolcu 2 ci saridan kizariyor hemen karsisindaki statta hakeme l asstiktir diyen futbolcunun basini oksayan kart cikaramayan yine ayni hakem gruplari.

Adamin resmen ayagina basiyor macta karsiligi kirmizi, veril(e) miyor,ustune tv lerde cok iyi biridir boyle niyeti yoktur hakemde iyi etmis denircesine pohpohlaninca, her mac hakemleri dove dove mac kazanirsan kusura bakmayin bizim takoz recepte yildiz olur.

Bu topici saklayin sampiyonlar ligi baslayinca yeniden gozden gecirin bakalim ayni kisilik hakkinda ne dusunuyor olacaksiniz.

Beşiktaş Sportif Direktör olarakta Mustafa DENİZLİ' yi getirecekmiş. Ayrıca Tayfur HAVUTÇU' nun yardımcılarından birininde Portekiz' li olması düşünülüyormuş.

Herkesin futbol görüşü kendinede Şimdi fener sampiyon olunca Aykut kocaman cok buyuk hocamı olucak? Türkiye standartları icin ne takım kurulur ne ona göre hoca alınır Cok buyuk risk aldılar buyuk bir çöküşün baslangıcını izleyebiliriz diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt