Beşiktaş TTArena 'yı kullanmak istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Beşiktaş TTArena 'yı kullanmak istiyor

Murat Yalçındağ, ''Biz Bjk'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz.Sadece bu kadar olabilir'' Yani reddetmişiz.

Murat Yalçındağ:

''Biz Beşiktaş'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz. Sadece bu kadar olabilir...''

Yallah Olimpiyat'a...

adnan polat ağzını açıp konuşamazsa işler bu noktaya gelir işte. adamlar utanmadan benim vergilerimle yapılan stad falan diye konuşuyor. 1,5 milyar dolarlık yatırım yapılacak sami yen arazisine. ver inönü'yü saraçoğlu'nu devlete, yapsınlar size de stadyum kimsenin karşı çıktığı yok. ama kimse de benim vergilerim deyip duygu sömürüsü yapıp arena'ya çöreklenemez. böyle pişkinlik olmaz.

fenerbahçe stadını kendi yaptı stadın yerini vermedi toki ye filan o zaman bu durumda stadın parasını ödemeleri lazım fenere sizin mantıkla.

bu forumda zamanını geçirmiş,iyi kötü muhabbetini edip Galatasaray için kafa patlatmış birçok insan nasıl gereksiz gerilir çok iyi başardın aferim sana bjkli

Olimpiyat yolları göründü. :happynew:

Beşiktaşi tt arenada görmekten mutluluk duyarım deplasman maçlarında misafirperverligimizi gösteririz...

Murat Yalçındağ, ''Biz Bjk'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz.Sadece bu kadar olabilir'' Yani reddetmişiz.[/QUOT gerekeni söylemiş. burda gelip fakir edebiyatı yapıyo kargalar. kendisininde vergisi varmıs. senin vergini yiyim ben...

fenerbahçe stadını kendi yaptı stadın yerini vermedi toki ye filan o zaman bu durumda stadın parasını ödemeleri lazım fenere sizin mantıkla.

Fenerbahçe'nin Migros Tribünü yıkma kararı var şuanda ama onu yıkacak düzeyde bir dozer olmadığı için ertelenmiş. Yani kısacası gecekondu diyoruz.

bu forumda zamanını geçirmiş,iyi kötü muhabbetini edip Galatasaray için kafa patlatmış birçok insan nasıl gereksiz gerilir çok iyi başardın aferim sana bjkli

hakaret etmedim sadece fikrimi söyledim.herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil.

bedava şampiyonluk dilenip,formalarına fb ve Galatasaray'ın altında ezilip büzülmemek için yıldız alanlardan bu beklenir zaten.

hakaret etmedim sadece fikrimi söyledim.herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil.

Kardeşim gidip forzada ötsene sana ne burdan ha sana ne adı üstünde Galatasaray forumu burası senin yüzünden millet ceza yiyor bas git

Araştırda gel az fener devletten ne parası almış o stad yapılırken at gözlüğü ile bakmayın olaylara herşeyi işinize geldiği gibi görmeğin o sene fener kasasına 50 milyon doları gökten leylekler getirmedi.

1- Stad bizim mal varlığmız ile yapıldı

2- Başka bir takımın taraftarına en çok hoş görüyü gösteren burada benim buna rağmen bu laflarına karşın sana hakaret etmiyeceğim

3- 300 dönümlük aramizden ve ali sami yen'den feragat ettik bunu hala anlamıyorsunuz yani toki buradan kar yaptı ha aksini idda ediyorsan çık belgelerle söyle ama ben sana Hayri Kozak'ın belgeler ile yayınladı ve konuştu tam 1 hafta boyunca bende sana diyorumki tokinin bu stad da 5 kuruş katkısı yoktur bende bunu idda ediyorum senin 1 gram emeğin olmayan o stad'da hiç bir hakkının olmadığı gibi bize burada; biz de oynamak istiyoruz diyede caz yapamazsın....

dipnot; Madem toki haklı keşke bir insanda çıkıp Hayri Kozak'a hayır sen yalan söylüyorsun deseydi...

dipnot; ben misafir falan anlamam daha önce biz size teklif sunduk sizin yönetiminiz hayır dedi gittik olimpiyat stadının eksiklerini yaptık, biraz bilgilen gel ondan sonra konuş tamamı ? Bilmiyorsun, bilmediğinide bilmiyorsun... En sinir olduğum şeydir kör cahillik...

Murat Yalçındağ, ''Biz Bjk'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz.Sadece bu kadar olabilir'' Yani reddetmişiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt