Haber Beşiktaş: "Tüm Türkiye eli gördü, VAR gör(e)medi!"

Salıncağa oturttuğumun çocuklarına giren çıkan neymiş?

Yavv bunlar öyle bir karagavt ki bakın ispatlayamam ama geçen emirhanin sıçıp gol yedirdigi pozisyonda tescillilerin yenmesine sevinmedilerse hiçbir şey bilmiyorum

Screenshot_2025-12-03-03-05-24-169-edit_com.twitter.android.webp

BJK'li arkadaşlarıma sağ ellerinin üstüne oturmalarını ve o şekilde 45 dakika boyunca beklemelerini söyledim.
Uyguladılarr.
45 dakikanın sonunda uyuşan ellerini ne yapacaklarını sordukların da
yanağınızı sıkın ve bu gece de FENERİ İYİ YALADIM DEYİP HUZURLA UYUYUNN.. dedim

Hemen ölün katıksız evlatları.Geçen hafta neredeydiniz.Ulan mamussuzlar senelerdir ikincilik için kapiıştığınız takım lehine ne rezillikler oldu.Ulan sesiniz çıkmadı.

Fenerlilerden bir bok olmaz. İfab kuralını atıyorum bugüne kadar kurala mi bakılıyordu diyorlar.

Ulan gerizekalılar kurallar ilk defa çalışınca şaşırdı. Arkadaş kendi kafanıza kural yazmışsınız. Benzer örneklerini atıyorum bu sefer de diyorlar ki orası Avrupa burda vermek zorunda o penaltıyı. Ulan ülkeye göre ayrımı getiren sizsiniz işte

Başlığı silelim lütfen haber değeri yok benim için
Arkadaşlar düşmanınız mikroskobik ölçekte küçük de olsa yaptıklarını intikam defterinizin bir köşesine yazacaksınız. Yazacaksınız ki kendinize yapılan kalleşlikleri unutmayasınız. Bu başlık işte tam da o yüzden açıldı.

Salıncaktan indiler sanmıştım meğerse pozisyon değişmişler. Bide yandan alalım demiş heralde

Bazen bu şekilde kudurtarak kazanmak da ayrı bir keyif veriyor.

Geri zekalılatçrın rakibi Samsun halbuki. Mal la bunlar.

Tum Galatasaraylilar sizin kimin iti oldugunuzu gordu, bir Besiktaslilar goremedi.

13 sampiyonluklari var ve surekli kendilerine paye cikariyorlar..

Galatasaray kompleksi yuzunden bu hallere dustuler ama hala jetonlar dusmedi.. *******

Keşke her maçı böyle kazansak dünya alem kudurmuş durumda kendilerine 100 tane olunca giklari çıkmaz bir kere böyle bir şey yaşandı dünyayı ayağa kaldırdılar.

Geri
Üst Alt