GSCimbom
Haber Beşiktaş ve Fenerbahçe'den Yayıncı Kuruluşa Okan Buruk Tepkisi
Mehmet Mehmetoglu

HaberBeşiktaş ve Fenerbahçe'den Yayıncı Kuruluşa Okan Buruk Tepkisi Sayfa 2

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
41
Okunma
952
Sayfa
2/3
Arda ,hep sahip ciktik ama geldiğimiz nokta ortada sahip çıkmak neyi değiştirecek söylermisin?
Oyun olarak tamamen iflas etmiş 1 oyuncuya bağlı bir hoca neyi nasil değiştirecek biri aciklasinda bilelim

Ben oyun anlaminda herhangi birsey yazmadim zaten

Suan Okan buruk’a dokunmalarinin sebebi Galatasaray

Iki kulup ayni an da birlikte aciklama yapiyorlar,bunun sebebini anlamis olmaniz lazim taraftar olarak

Tek amac Galatasaray’i durdurmak

Hoca kötü olsun olmasin bu takimin teknik direktörü oldugu sürece baskalarina karsi savunamiyorsan objektif olacagim ayagina ozaman bizim icin taraftarlik tamamen sosyal medya saklabanligina dönmüs demek olur

Okan hoca istifa etsin istiyorken bir anda bu Okan hoca tarafından götleri yanmışların hezeyanlarını gördüm. Hocam kendini düzelt de bunların ********************* yanığına hiçbir merhem çare olmasın

Zirvedeki takımı indirmeyi herkes ister

Dursun başkan sağolsun kulübün başarısını Aslantepe uğruna feda ediyor

Oradaki uğraşı az transferde verse şu an Trabzon’a degil hepsine koymuştuk

Haluk Yürekli'nin iddiasının üzerine gidilmedi. Deniz Çoban o haftadan beri trioda yok.

Akbabalar ise hemen bu olayın üstüne gitmişler.

Bütün bu yaptıkları yavşaklıklar Galatasaray’ın şampiyon olacağını bildikleri için.
Ama ne yapsalar nafile.
O yüzden bu kadar bağırmalarına gerek yok.
Tecavüz kaçınılmaz olduğuna göre zevk almaya çalışsalar daha iyi olur kendileri açısından.

Vlahovice ne ceza geldi lan diye karşılık verilmeyecek di mi. Bizimkiler sus pus oturacak. Sen susarsan konusurlar

Dün burda bosuna yazmadim teknik direktörünüze sahip cikin diye

Serdar ali celikler agiziyla yorumlar yaparak bu kani bozuklarin ekmegine yag sürüyorsunuz
İğrenç camiaya bu lafları veren de o sahip çıktığın hocan. Ali koç tehdit ettiğinde eleştiriyi bıraktım, adam şikayet bile etmedi aliyi.. futbol olarak geldiğimiz nokta tsden 4 yemek Çorum ile berabere kalmak, amedin 5 attığı başakı zar zor yenmek… kusura bakma önce hoca hocalığını bilecek ve ite köpeğe malzeme vermeyecek oynattığı oyun ile..
not: Okan bu olayda suçlu demiyorum, oyun olarak zayıf olduğu için bugün bunlar böyle rahat konuşuyor..

Kurt kocayınca cakaların maskarası olur derler demek ki aslan kocayınca böyle ****************************************** çocuklarının maskarası oluyormuş. Okan hocaya plan tepkim devam edecek ama onu yersek biz yeriz böyle kahpe evlatlarına yedirmeyiz

O rizedek olayda geberseydinizdw kurulsaydılk o çocukları.
Dursun özbek denen utanmaz arlanmaz seni o koltukda bir dakika tutan ziniyetin Allah bin türlü belasını versin.
Yahu ne okanı ne dursunu yeterbe arkadaş.Aptal aptal yorum yapmayın.bunların kanı bozul kanı.tek amaçları her türlü şerefsizliği yapıp Galatasarayı durdurmak

.

Zorla diyorlar ki yine kenetlenin gelin içimizden geçin.

Ulan salın da iki adamı linçleyelim, oynattığı futbolu falan eleştirelim.

Bu adalet timsalleri geçen birbirleri ile maç oynadılar; birinin hocası 4. Hakemi itti olay örtbas edildi. Diğer karakter sahibi de çıkıp “Bizim maçta hakem itildi tarafsız olması gereken yayıncı kuruluş da bunu örtbas etti” diyemedi, tıpası yemedi.

Şimdi gelmiş adamın Okan Hoca ile röportajını vermesini tarafsızlık ilkesine aykırı sayıyor. Ulan bu ülkede yayıncı kuruluş görüntü saklıyor, Var odası 2 aynı hareket için farklı standart uyguluyor, TFF başkanı bir kulüp aleyhine holiganca açıklamalar yapıyor.

Hadi lan, sene sonu sizi, yardımcı kardeşinizi, arap sevdalısı torpilli 3. Kardeşinizi üst üste koyup yine geçeceğiz. Her sene bu zamanlar aynı oyunlara başvuruyorsunu zaten. Size inat yine şampiyon olacağız!

Ben oyun anlaminda herhangi birsey yazmadim zaten

Suan Okan buruk’a dokunmalarinin sebebi Galatasaray

Iki kulup ayni an da birlikte aciklama yapiyorlar,bunun sebebini anlamis olmaniz lazim taraftar olarak

Tek amac Galatasaray’i durdurmak

Hoca kötü olsun olmasin bu takimin teknik direktörü oldugu sürece baskalarina karsi savunamiyorsan objektif olacagim ayagina ozaman bizim icin taraftarlik tamamen sosyal medya saklabanligina dönmüs demek olur
Bir de hep sahip çıktım denmez mi? 4 sene üst üste şampiyonluk yaşadın, son sene bunun üstüne CL'de de son 16 başarısı yaşadın. Başarısızlık var da sahip çıktı sanki vallahi komedi gibi artık. En ufak puan kaybında en ağır şekilde üzerine gidildi her daim nasıl sahip çıkma ise artık.

Güntekin Onay: Okan Buruk, neden atıldığını anlatmış. Maçın yayınlandığı kanalda değil beIN Haber’de detaylar aktarılmış. Bu bir bilgilendirme… Muhabirin görevi kamuoyunu bilgilendirmektir. Ortada yorum katma durumu da yok.

Geri
Üst Alt