Beşiktaş ve Trabzon'un Rakipleri Belli Oldu

ülke puanı leş mümkünse ikiside gruptan 1.çıksın tottenham hum demeyin basel felanda vurdu kaç kere uefayı asılmıyor öyle takımlar

İkisi de rahat birinci çıkar. Birinci çıkmanın avantajıyla diğer turda gelecek takımları da elerler. Son 16 da bi tanesi elenir(büyük ihtimal Trabzonspor). Kalan da çeyrek final oynar veya daha da ötesi olabilir

Fenerbahçe yönetimi, Intertoto Kupası kura çekimi için Monaco'da. UEFA F.Bahçe'yi bu organizasyonun artık olmadığına ikna etmeye çalışıyor!!☺

★☆★

Ülke puanı açısından her iki takimimiz da umarım gruplardan çıkar ve gruplarında Belçika Ukrayna yunanistan takımları var. Bu ülkeler hemen ustumuzde bu sebepten bir açıdan fırsat bizim için

Yuh Beşiktaş'ta bu sefer de Tolga ve Demba Ba sakatlanmış...

Bu adamlar bu kadro darlığı ile acaba nasıl bitirecekler seneyi,daha sezon başlamadı şimdiden 4-5 sakatlık yaşadılar...

ba mı sakatlanmış :D

bi arkadaş vardı ben demba ba patlar deyince beni ciddiye almadığını söyleyen :D

Grup G bu kupa için en zorlusu olmuş. CL grupları kadar olmasada baya zor grup.

GT-I9300 Tapatalk

ıkısıde ınsallah en ıyı ceyrek yaparlar ülke puanı cart curt vsvs katkı yaparlar.

t

Kargaspor'un fikstürü belli olmuş ,

18 eylül içeride asteras ,

2 ekim deplasman totnım ,

23 ekim deplasman partizan ,

6 kasım içeride partizan ,

27 kasım deplasman asteras ,

11 aralık içeride totnım ,

Sekiztash ve Trabzon gruptan çikacak kadar güçlü takimlar, Türkiye için ikisini de desteklemek lazim Avrupa'da.

Kargaspor'un fikstürü belli olmuş ,

18 eylül içeride asteras ,

2 ekim deplasman totnım ,

23 ekim deplasman partizan ,

6 kasım içeride partizan ,

27 kasım deplasman asteras ,

11 aralık içeride totnım ,

Tottenham'i iceride yenerler yüksek ihtimal.

İki takımda gruptan çıkar. Sonraki turlar gelecek takımlara göre değişir.

Ülke puanı açısından gidebildiği yere kadar gitsinler.

Bjk rahat cıkar 2.olarak.

Ama ts işi zor bence hiç kolay bir grupta degiller hepsi dişli takımlar nasıl kolay diyosunuz anlamıyorum

Bjk hep büyük maçlarda oynadı ve konsantrasyonu %100 oynadılar.Yani anadolu takımı büyük takıma oynarken ki konsantrasyon.

Ama küçük maçlarda görmek lazım Bjk'yi.

Her 2 takımdan biri çıkamaz ise süpriz olur. Çünkü 2 takimimizda grubu lider bitirebilecek kadroları var

Geri
Üst Alt