Beşiktaş, Yeni Teknik Direktörünü Açıkladı

Bruno Lage
Sergio Conceicao
Niko Kovac
Mauricio Pochettino
Rui Vitoria
Massimiliano Allegri
Stefano Pioli
Laurent Blanc
Rafael Benitez
Mauricio Sarri

gibi teknik direktörleri getiremedilr belli ki.

Bunların zihniyet değişmediği sürece arada bi 5 senede bi şampiyon olurlar
değilse ligde kalmaları mucize

İki kuş da anlamadı hâlâ yabancı hocayla olmayacağını bu ligin dinamikleri her yerden farklı

Ufakken çok garip gelirdi bu adam bana ya

Milli takımda hiç diğerlerine benzemiyor bu - hollandalı mı bu falan derdim babama.

Kasım ayında serdar topraktepe yeniden takımın başına geçer 🤣🤣

JUST PUSH HA HA HA

Bjk nin ezikliği başka Bi eziklik adamlar teknikdrektör tanıtırken bile video da muslera ya attığı golu koymuşlar.

feyenoord ve rangers donemi performansini begenmistim.
jeneresi ozelinde potansiyelli buldugum hocalardan .

uefa da finali pisi pisine kaybetmislerdi frankfurt 'a .

Süper Lig Gündem ve Haberler adında bir başlık olmalı ve JK haberleri orada değerlendirilmelidir.

Arkasında duracaklarsa, hemen şampiyonluk beklemeyeceklerse iyi bir fena bir fikir olmayabilir. Santosdan daha iyi bir tercih en azından.

G.Rangers'ta futbolcuyken de bize attığı frikik golü vardı.
rangers o donemler cok saglam yildizlara yatirim yapiyordu genel ada futboluna farkli gelen tipolojiler. fundamental yonu yuksek,teknik klas ayaklar. reyna, de boer,amoruso ,flo ve *tugay'la beraber oynadilar.hayal meyal hatirliyorum. advocaat donemi.
99/00 sezonu. tugi 17 , van 8 no'yu giyiyordu.

kendisi ve tugay merkez ada ligine gidince, o donem rangers bizim shota, arjlerin ikonik ismi *caniggia'yi kadroya katmisti.

kanimca , rangers ozelinde en peak ve sansasyonel bu gibi isimlerin yogun oldugu bu periyodlar -yerel izleyicisini ayri bir ihya etmistir.kim bilir.

tugay dolayli zaman zaman denk gelirdik .

gio van'a son tekrar donersek ;

oyuncu olarak kirilma anini arsenal den >> kiralik gittigi 2003 barca'si donemi olarak gorurum. akabindeki yil komple aldilar kendisini. bolge olarak da orta saha dan ful bek'e evrilme yasamisti barca donemi.

*fundamentali iyi oyunculardan di, tipki bizim tugay *gibi.

saygi ve selamlar

Geri
Üst Alt