Beşiktaş Yeniden Feda Diyor

Oral Sever

Berlin Panteri
Fikret Orman: Beşiktaş'ın borcunu ödemek için gelmedik çünkü o borcu biz yapmadık. Biz de şampiyon olmak ve sevinmek istiyoruz. Bu sene futbol takımını yüzde 50 daha daraltalım dersek, vizyonsuz denecek, oyuncu almadı denecek. Gelen paralar nereye gidiyor? eve götürüyoruz!"

Şu takım isimlerini şekilden şekile sokmasak rica ediyorum. Antu seviyesi o tarz hareketler..

Fiko sinirlenmiş. Fikocum söylemen gereken şu:

"Lan görmemiş camiamız ve taraftarımız, dönemimde 2 sene üst üste şampiyon olduk, daha ne istiyorsunuz? 20 yıllık şampiyonluk hakkımızı doldurduk, haddinizi bilin, kendimizi aştık. 20 yıl şampiyonluk beklemeyin."

mamadou_niang_menemeni_hak_etmedi_2.webp

Neye feda diyolar terim çaktı gönderdi zaten bunları olması gereken yere, feda yapmasalar ne yapacaklar sanki.

beter olun şerefsiz 4.ler

Forumdaki Besiktas sempatizanlarini üzecek bir haber.

Bütün takımlar feda diyecek ya da satılacak. Ortası olmadığı için sevinilecek ya da üzülecek bir durum yok ortada.

2 senedir gelen paraları Yıldo'ya ödediler hep söylemediler kimseye, BJK bu seneye CL'ye %99 gidemeyecek ve seneye izleyin cümbüşü, yine menemenler samet aybaba'lar falan efsane günler geri geliyor.

ARKADAŞLAR O KADAR YAZI YAZDIM Kİ ARTIK SLOGANLA YETİNECEĞİM ZİRA BAŞLIK YANLIŞ FEDA FİLAN GEÇTİ BEŞİKTAŞ TASFİYE DİYOR DİYE DÜZELTMENİZ LAZIM!!!!!!!!!!!!!!

Fiko son vurgunu yapip sportif a.s.yi satacaklarını düsünüyorum. Sonrasi allah kerim

Para neyin üstündeydi :)

Geri
Üst Alt