beşiktaş

galatasaray'dan sonra türk futbolunun 2. büyük kulübü.

0001791674001-1.jpg
şeklinde yanıtlayabiliriz böylesine bir argümantı #sanmakta isem ki Heis

0001791674001-1.jpg
şeklinde yanıtlayabiliriz böylesine bir argümantı #sanmakta isem ki Heis

niye heis benim ufaklığımdan beri dengeli kadrolarla galatasaray'la başabaş yarışa girip kazanabildiğini gördüğüm tek takım. toplam kupa sayısında da 2.ler, futbolu temiz oynamada da. fener'e tercih ederim her açıdan.

ülkemizde iki kulüp var biri GS yani biz diğeri de fener. taraftar sayısında da kupa ve başarı sayısında da bu durum rahatça görülüyor .
3. bir kulüp yok artık . ittirme ile hakemle vs tinersporu işe sokup derbi falan diyorlar ama onlar artık bir anadolu kulubünün bir tık üstü .
durum böyleyken iki maç kazansalar hele es kaza bizden veya fenerden puan alsalar girdikleri delikten tinerli nefesleriyle etrafa gak guk laflar edip kafa ütülüyorlar .
siz kimsiniz be varoş herifler.
şimdi bir citroen gidin huzur verin bir sene .
inşallah küme düşersiniz

Seneye feda sezonuna başlar bu sokuklar.

Şu çapsız aciz takıma evde puan bıraktık.
Ondan sonra güçlü oyundan falan bahsediyoruz.

Bunlarda çok değişik işler oluyor sanırım. Statta pusu ile adam vurulmuş ve denilene göre yönetim bu olayın görüntülerini saklıyor veya siliyormuş yada o kameraya alınmasın diye kapatmış iddiaları da var.

İstedikleri kadar büyük camia, hatta tineri çekip çekip en büyük olduklarını iddia etsinler. Artık hiç bir esamesi kalmayan sıradan bir takım oldular.

Bir kaç yıla lige Bursa gibi ligin eski ve köklü takımları da sağlam dönerse bunlar ilk 5 falan da göremezler.

Tabi yakın gelecekte büyük ihtimal kanaryasporu da bu durumlarda görebiliriz.

Bunlarda çok değişik işler oluyor sanırım. Statta pusu ile adam vurulmuş ve denilene göre yönetim bu olayın görüntülerini saklıyor veya siliyormuş yada o kameraya alınmasın diye kapatmış iddiaları da var.

Kriminal takım sonuçta. Millet şike yaparken bizim neyimiz eksik diyip at şikesi yapan başkanları var.

Daha da yazılır da değmezler.

%19-20 hisseye denk geliyormuş sanırım. Mevcut yönetim alacakları için yapıyor diyorlar gitme ihtimalleri arttığı için.

Beşiktaş, U19 takımının teknik direktörü Veli Kavlak ile yolların ayrıldığını açıkladı.

geçen haftaki febe maçındaki hakem hatalarıyla ilgili paylaşımlarını bulamadım beşiktaşımızın, bulan biri atabilir mi?

Geri
Üst Alt