beşiktaş

murat özen: "beşiktaş, resmen ozan tufan'ı istedi. ali koç, 'rakip takıma oyuncu vermek istemiyorum' diyerek kabul etmemiş." (tivibu spor)

beşiktaş: rachid ghezzal'ın lisansı çıkarıldı.

beşiktaş'ta takımdan ayrılmak istemeyen adem ljajic, kadro dışı bırakıldı. (a spor)

1 sene sampiyon olunca kendisini Real sanan minnnos besiktas :D

beşiktaş kulübünden resmi adem llajic açıklaması:

1629125803999.png

lajici adam edememiş mi geçen sene amatör topçularla eze eze şampiyonluk kazanan horsegen

Ekşi ve twitterdakilerin çoğu organize ve paralı asker zaten.

Bülent Uslu falan zengin oldu bu sayede.

beşiktaş, umut meraş’ın alt baldır arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı.

istanbul'un en varoş futbol kulübü.

her futbolcudan yüksek verim aldığını idda eden sergen saksocularına soruyorum, layiç nerde, şenolla uçan kaçan oğuzhan, dorukan nerede, fb de asis kıralı olmuş lens nerde, tyler boyd nerde?

beşiktaş, 2021-22 sezonunda şampiyonlar ligi'nde mücadele edeceği kadroyu açıkladı.

1630662883212.png

güncel borcu 4.4 milyar olarak açıklanmış.

bu sene olur da avrupa vizesi alamazlarsa gelecek sene büyük sıkıntılar yaşayacakları aşikar.

yönetimleri başarı için her türlü hareketi yapacaktır.

güncel borcu 4.4 milyar olarak açıklanmış.

bu sene olur da avrupa vizesi alamazlarsa gelecek sene büyük sıkıntılar yaşayacakları aşikar.

yönetimleri başarı için her türlü hareketi yapacaktır.
Futbolcu grubunun garanti net ücreti 40 milyon euro. Her sene sampiyonlar ligi oynayacakmis gibi planlama yaptilar gibi duruyor. Ilk basarisiz sezonda yönetim gider.

Geri
Üst Alt