beşiktaş

içten içe kuduruyorlar kimse bizi iplemiyor diye.

kodumun küçük şikecileri. küçüksünüz ve her zaman küçük kalacaksınız at şikecileri.

Bizim başkanı neden tebrik etmediniz de Koç'a hemen yanladınız? Gerçekten küçük bir kulüpsünüz, basitsiniz.

bazı 8jklı arkadaslarım var ,adamlar devre arası 2 oyuncuyu kendi başkanlaının para verip aldıgına inanıyorlar

mali olarak y yemişler elbette koç'u tebrik edecekler. kolay kolay toparlanacağa benzemiyorlar beter olsunlar.

Koskoca Mourinho’ya 3 önerip hava atmış, öleceğim 😂

E26F04C0-CD7C-42B5-97C9-94430E01ADF5.webp

sen her mevzuda kaçan hep sen
kardeşini satıp giden
derbi günü bosna'ya kaçtınız neden?
anlat be çaRşı konya tanısın seni el alem

Şimdi bunlar ardanın vücuda semihi fotoşoklayınca semih de gol atmış sayıldı mı

Jk li demek ezilmiş demek

Jk li demek futbol konuşamamak demek.Yalanı fıtrat edinmek, sinsi olmaya mecbur olmak demektir

Jk li demek mağdurum da mağdurum demektir

Rakiplerinin başarılarını imrenerek izlemek
Sindiremeyip bok atmak demektir

Jk li demek yıllarca duruşumuz var diye kafa ütülemek, şike yapınca ‘e sizde yapıyosunuz’ deyip sıvışmak demektir

Rakibine attığın saçççma sapan sözde bokları kendi yiyince 'duruş muruş yok kardeşim' deyip kıvırmak demektir

Jk li demek işine geldiğine inanıp işine gelmedi mi duvar gibi durup inkar etmektir

Jk li demek kendi topçusunu messi zannedip rakibin en iyi topçusuna tukaka demektir

Futbolcu rakipteyken en ağır hakaretleri edip neffffffret edip kafa ütüleyip alçıya almak (Burak, Caner vs) o futbolcuları kendisi alınca kral ilan edip yüzyılın tornistanını yapmak demektir

Jk li futbolcuları melek görüp rakip topçuları şeytanın ta kendisi zannetmektir

Jk li olmak fakir olup da son model telefon aldığında kendini suud kralı (vizyonları bu kadar) zannetmektir

Jk li olmak 1 tane yıldız transfer yapınca onu aylarca yıllarca pozisyon ayırt etmeksizin tüm rakip oyuncularla kıyaslayarak alçıya almak demektir

Jk li olmak en büyük başarın ne sorusuna cevap verememek demektir

Üçüncü büyük kim sorusu sorulduğunda tabana kuvvet sıvışmak demektir

Jk li olmak tv önünde sırasını bekleyip, gelmeyince uyuyakalmak demektir

Diğer iki rakibi savaşırken araya laf atıp azcık da bana küfredin laaaan diye bağırmak, kimsenin umursamadığını fark edince bari fenere yamanayım deyip besleme modu açmak demektir

Jk li olmak pişman olmak, başarısız oldukça yeter ulaaaaannnn demek ve bunun siniri ile rakiplerine bok atıp onları kızdırmaya çalışmak, kızdırabilğinde de mastürbasyon misali keyif almaktır

Jk li olmak rakiple ilgili sözde olumsuz bi durum gördüğünde yeni gelinin şeyi tuttuğu gibi ona sarılmak yıllaaaarca kafa ütülemektir

Konuşulmamaktır. Heeeer konuda üçüncü olmaktır. Bundan bıkmak usanmak ama ss kuralına göre yalanla dolanla tavuk gibi etrafta dolanmaktır

Cahilliktir. Kabul etmemektir. Sindirememektir. Acizliktir.

Jk li olmak atlara özel ilgi duymak, hipodromları stadyum zannetmek, final maçında beygiri verip kupayı almak demektir

Jk li olmak, eğer yalan jk lehine ise onu dünyanın en doğru olayı zannedip ölümüne savunup kafa ütülemek demektir
---------------
JK li bir arkadaşım var maalesef, aile dostumuz. Ona yazmıştım. Buraya da koymak istedim

Öbür tarafta bir terör örgütü lideri var, o yüzden ön plandalar ama bunlar Fener'den daha az pislik değiller. Resmen her gün ne yaparız da suyu bulandırırız, nasıl ortamı gerebiliriz, birilerine nasıl zarar verebiliriz, nasıl daha namussuz olabiliriz diye uğraşıyorlar. Ben böyle pislik bir motivasyon görmedim abi. Her zerrelerinden pislik akıyor.

Küçücükler ama fena miğde bulandırıyorlar.

Bu senede büyük yali para verecekmi acaba bunlara yoksa transfer yapmaları, zor diye dusunuyorum

Geri
Üst Alt