- 16 Haziran 2010
- 203.036
- 154.848
- 6.838
beşiktaş, kayserispor maçı biletlerinin %50 indirimle satışa sunulacağını açıkladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bunu nasıl yeni gördüm yav.Fikret Orman: "Ben, Demirören gibi 10 milyon dolar borçla alıp, 330 milyon dolar borçla bırakmadım. Ben, 330 milyon dolarla aldım, 2 trilyon 700 milyon lirayla bıraktım"
Hasan Bozkurter: "Bütün tribünler, "Paralar nerede Fikret Başkan?" dediğinde cevabını verecektin. Geç bu işleri! Yok iki tane kule yapmış, kartal dikecekmiş. Sen bu kulübün dibine tüy diktin tüy!"
sanarsın 330'la alıp 340'la bırakmışbeşiktaş: "miralem pjanic’in uyluk üst kısmında (iliopsoas) tendinit saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."
Şubata kadar yatarbeşiktaş: "miralem pjanic’in uyluk üst kısmında (iliopsoas) tendinit saptanmış olup oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanmıştır."
beşiktaş, bu akşam şampiyonlar Ligi'nde 50. kez sahaya çıkacak.
49 maç
13 galibiyet
9 beraberlik
27 mağlubiyet
Kim bu adamlarGörüntüler bugünden. Yattıkları yerden para alıyorlar diyenler utanır mı?, sanmam. sjsjsj
Ekli dosyayı görüntüle 142893
Ekli dosyayı görüntüle 142894