beşiktaş

Sezon sonu yine seçim var zaten bunlarda bu da gider başkası gelir herhalde. Serdal Adalı mantıklı işler yapıyor gibi oysa.
Bunlar böyleyse fenerde gerçek durum nasil acaba, bunlar iyi kötü rakamları açıklıyor fener ise sürekli traslayip açıklıyor dernek ve a.s farklı deyip kesiyorlar kaç yıldır başarı yok ve sürekli artan maliyetleri var ali gidince gerçek borçlarını merak ediyorum

Her gelenin bir öncekini bokladığı bir süzen var ülkede.
Yazın da son 6 ay 1 milyar borç yapılmış diye yenileri açıklama yapar

Bunlar böyleyse fenerde gerçek durum nasil acaba, bunlar iyi kötü rakamları açıklıyor fener ise sürekli traslayip açıklıyor dernek ve a.s farklı deyip kesiyorlar kaç yıldır başarı yok ve sürekli artan maliyetleri var ali gidince gerçek borçlarını merak ediyorum
35 milyardan aşağı değildir.
Bir şirket olsa konkordato ilan etmişti çoktan. Adı fener olunca 2 sunu baba şirketi sponsorluğu eklenince kimse sormuyor

Serdal Adalı: "TFF ve MHK'de ciddi şekilde sıkıntılar var. Bir şekilde çözülmesi gerekiyor. Çözülemediği noktada hükümetimizin devreye girmesi lazım."

Çözüm basit.

Ali'nin altına yatıp borcunuzu azaltırsınız.

Şu an para yok,td yok,kötü takıma transfer yapsan ekonomiyi kötüye götürmekten başka bir işe yaramayacak,hedef yok lig çoktan bitti

6 ay sonra tekrar başkanlık seçimi varmış

H.yücel seçilmek için bilmem kaç kişiden para alıcam,kendimi kefil göstericem,90 milyon euroyu toplayıp bankalar birliğinden çıkıcam vaadi vermişti

Bu enayiler keli başkan seçseler,bbden çıksalar,ödemeleri ona kitleseler,6 ay sonra da serdalı seçseler daha iyi olmayacak mıydı bunlar niye böyle bişi yaptı ki

İnanılmaz bi kerizlik yaw
Ders diye okutulmalı bu enayilik

Ya bi ben mi akıllıyım gerçekten kimse bunu akıl edemedi mi

Ders diye okutulmalı bu enayilik

Ya bi ben mi akıllıyım gerçekten kimse bunu akıl edemedi mi
Bu bahsettiği de yalan olurdu borç alsa da kendine adına almaz Bjk senedi verirdi yani sonradan gelen başkanı bağlardı her türlü. Adamın 3 yıllık toplam 80 milyon euro sponsor getireceğim dediği lansmandan çoğunun ticari kaydı yokmuş olanlarında konudan tam haberi yomuş Adalı'nın açıklamasına göre. Yücel'in derdi içerde kalan parasını almaktı sanırım.

bjk'nin borç fenere yatmakla düzelmez. r. madrid, psg, m. city ile grup yapsa yine düzelmez. üçe beşe bakmayıp herkesin altına yatması lazım.

Bu bahsettiği de yalan olurdu borç alsa da kendine adına almaz Bjk senedi verirdi yani sonradan gelen başkanı bağlardı her türlü. Adamın 3 yıllık toplam 80 milyon euro sponsor getireceğim dediği lansmandan çoğunun ticari kaydı yokmuş olanlarında konudan tam haberi yomuş Adalı'nın açıklamasına göre. Yücel'in derdi içerde kalan parasını almaktı sanırım.

Kelin söylediği şuydu

X kadar kişiden 2 şer m euro alıp bbden çıkıcaz,para verenlerden parasını hibe edenler edecek,etmeyip borç olarak verenlere de teminatı kendim kişisel olarak vericem demişti

Divan da bu sözü imza vs ile garanti altına alırdı seçimden önce,alınca da seçerlerdi

Rafayla immobilenin parayı bu vermiş bunlar harici de maaşları hep kendisi ödüyomuş bilmem kaç m euro verdim diyodu kitleyebilirdi bjk buna bbyi

başlığının uplandığını gören bjk: "ben ne alaka"

Bankalar Birliği: borcu 4 milyar
Vergi Borcu: Yaklaşık 2 milyar TL faiz işleyen borçları ciddi yüksek. Aylık 150-200 milyon TL sadece faiz gideri oluyor herhalde.
Hüseyin Yücel'e borç: 1.2 milyar TL imiş.

Bankalar Birliği: borcu 4 milyar
Vergi Borcu: Yaklaşık 2 milyar TL faiz işleyen borçları ciddi yüksek. Aylık 150-200 milyon TL sadece faiz gideri oluyor herhalde.
Hüseyin Yücel'e borç: 1.2 milyar TL imiş.
buna çökerler veya 10 yıl sonra alır tl olarak

Geri
Üst Alt