- 16 Haziran 2010
- 203.118
- 154.968
- 6.838
Beşiktaş, Al Musrati'nin Hellas Verona'ya kiralandığını açıkladı.
Kiralama bedeli: 2 milyon avro
Satın alma opsiyonu: 7 milyon avro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb'nin rezerv takımı oldukları tescillenir, güzel olurcengiz ünder ve cenk tosun zu bejik diyorlar. yazık lan ahahahhaha
mide yok kiCenki alacak mideleri var mı
Mide olsa nolur acliktan agizlari kokuyorCenki alacak mideleri var mı
Fenerin videosunu şimdi açtım alttaki yorumlar acayipFener'in video bundan beter
Bu arada Metecan Kanbur'un Galatasaraylı olması da büyük şans. Bu gibi içeriklerde, organizasyonlarda farkını hissettiriyor.
Bakıyorum da beşiktaşının peşini hiç bırakmıyorsunFener'in video bundan beter
Bu arada Metecan Kanbur'un Galatasaraylı olması da büyük şans. Bu gibi içeriklerde, organizasyonlarda farkını hissettiriyor.
Fb, Bjk videosu anlaşma gereği çekelim aradan çıksın gibi olmuş. Fb gelen 2 yeni transferi koymuş o zaten bir hata en baştan. Video dakikalarına baktığımızda da bu az çok belli oluyor.Fenerin videosunu şimdi açtım alttaki yorumlar acayip
Tam da Alper adminime, Feramuz gelmeden konusunu terk edelim diyecektim ben diyemeden sen geldin. Gönlünün kaydığı yeri ifşalamadık mı da daha hala beşiktaşın falan yazabiliyorsun, ayıp.Bakıyorum da beşiktaşının peşini hiç bırakmıyorsun

ben çocukken beşiktaşlıydım ve bundan da gurur duyarım!
beşiktaşını iyi takip ediyorsun
Hoş değil. Şakasını bile sevmem.
neden beşiktaşlı olmak suç mu
Galatasaraylıyım. Herkes tuttuğu takımı kendisine yakıştırır. Başka bir takım yakıştırması hoşuma gitmez asla.
ben çocukken beşiktaşlıydım ve bundan da gurur duyarım!
En azından arada sırada gönlümüz kanatlılara kaymıyor Feramuz.
Ekli dosyayı görüntüle 294188
Ekli dosyayı görüntüle 294189
Şeref duyarım