beşiktaş

Gerçekten inanılmaz bir camia.

En büyük TDleri Trabzonspor efsanesi ve hatta Trabzonspor Stadyumu'na ismi dahi verilen Şenol Güneş.

Stadyum isim sponsorları, ezeli rakipleri Ali Koç'un sahibi olduğu Koç Holding.

Düşünsenize "Gs Arçelik Arena'da Gs takımının başında Gs tarihinin en başarılı teknik direktörü olarak Engin İpekoğlu" çıkıyor.

Bjkli olsam hayata küserdim yeminle.

Sahipleri Koç grubu olan, başkanları para için, puan için şekilden şekile giren, sinek gibi küçük ama mide bulandıran bir camia. Eskiden Seba ve Bilgili zamanları saygı duyardım ama şu anki durumları gerçekten ibretlik.

Max. 10 sene sonra yokolup gidecekler. Turkiyenin parmasi, deportivosu.

Geçen sene Antalyaspor erteleme, Karagümrük dep ve Sivasspor dep toplamda 7 puan kaybettikten sonra şampiyonluğa havlu attklarının farkına varmışlardı puan farkı 12-15 arasına çıkmışken onun rahatlığıyle geriye düştüğü maçlarda bile paniklemeden çok rahat şekilde galibiyete çeviriyorlardı bu süreçte Aboubakar'ın çok ekstra bireysel golleriyle kazandılar. Bir nevi kendilerini kandırmış oldular.

Son Konyaspor maçında 2'ncilik şansı geldiği halde orada bile panik yapıp iç sahada 3-3 berabere kaldılar. Aslında en büyük zararı bunlara geçen seneki o sahte performans vermiş olabilir. O dönem için seri yakalıyorsun ama takımın eksiklerini görmeni engelliyor.

Yorumcular bile seneye Şenol Güneş favori derken burada çok dedim baskısız bir şekilde ilerleyen takımla baskı altında oynayan takım arasında dağlar kadar fark vardı. Bu senede geçen seneye güvendikleri için patlıyorlar.

Beşiktaş yönetiminin stadyumdaki toplantısı 4 saat sonra bitti.

❌ Şenol Güneş’in istifasını başkan Ahmet Nur Çebi kabul etmedi.

📌 Yönetim Kurulu göreve devam etme kararı aldı.

(Şafak Malatya)

Şenol Güneş’in istifasını başkan Ahmet Nur Çebi kabul etmedi.

Yönetim Kurulu göreve devam etme kararı aldı.

(Şafak Malatya)

Ne kadar zorlarlarsa o kadar zarar ederler.Hem hoca hem yönetim gitmeli.

❌ Şenol Güneş’in istifasını başkan Ahmet Nur Çebi kabul etmedi.

📌 Yönetim Kurulu göreve devam etme kararı aldı.

(Şafak Malatya)
Bir takım da teknik direktör istifa ediyorsa orda artık tad kaçmıştır o teknik direktör orda başarılı olamaz.Bjk sorunu teknik direktör değil kadro kalitesizliği.

Beşiktaş, Umut Meraş'ın sol alt baldır arka adalesinde gerilme ve ödem tespit edildiğini açıkladı.

iki fb macında üstünüze düşeni yapın,dogru duzgun bi hoca getirin.gedsonu da 10 numarada kullanmaktan vazgecin

Geri
Üst Alt