beşiktaş

Beşiktaş'tan açıklama:

"Kosovalı futbolcumuz Milot Rashica, Kosova Futbol Federasyonu tarafından söz konusu maçın aday kadrosuna davet edilmiştir.

FIFA talimatları doğrultusunda bugün ülkesine giderek milli takım kampına katılacak olan Milot Rashica, Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında 12 Kasım Pazar günü Tüpraş Stadyumu’nda Rams Başakşehir ile oynayacağı müsabakanın kadrosunda yer alamayacaktır."

kendi futbolcularıda artık uzak durmak istiyor resmen.

Bjk'nin başkan adayı Hasan Arat'ın katıldığı bir yayına denk geldim biraz dinleyeyim dedim bakalım nasıl biri diye açıklamaları Burak Elmas'a benzettim hatta Burak Elmas projelerini falan açıklamıştı yapamamış olsa bile bu onu da açıklamıyor hazır deyip geçiyor. İş adamı dönemi bitti milyarları yöneten adamlar yönetimde olacak deniyor yani Elmas'ın yönetimde Coca Cola TR Ceo'su, Orbit, Paribu danışmanı gibi çalışanlardan oluşan bir liste gibi. Bizim Elmas'a çok benzettim açıklamalarını ve tavrını.

fener uşağı biri olmasında başkanları

fener uşağı biri olmasında başkanları
Açıklamaları tam bir Burak Elmas'ı hatırlatıyor. İlk 100 gün planı falan da dedi, Bjk'yi Bjk'liler yönetecek de dedi, yönetimde milyar doları yöneten adamlar olacak da dedi. Bir de tüm yayınlara da katılacağım dedi youtube, X space yayınına da çıkacağım dedi. Bunların hepsi Burak Elmas'ı hatırlattı bana, güzel kandırmıştı beni.

Altındaki yorumları şaşkınlıkla okudum. Aybaba ile Rıza coşturan oluşturacakmış puhahahaahah. Şimdi menemen yapıp yiyeceğiz diye fakir edebiyatı yapan adam kurtarıcı oldu

Hay zıcayım yaw 2 hafta rahat durun

Beşiktaş'ta Arthur Masuaku ve Valentin Rosier, sakatlıkları nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacaklar.

9 Aralık | Beşiktaş 🆚 Fenerbahçe

Altındaki yorumları şaşkınlıkla okudum. Aybaba ile Rıza coşturan oluşturacakmış puhahahaahah. Şimdi menemen yapıp yiyeceğiz diye fakir edebiyatı yapan adam kurtarıcı oldu

Samet Aybaba baskan adayi mi? Bu aciklama nicin?

Yeni yönetimin ilk işi aliyle anlaşıp maci satmak olacaktır.

Burak yilmaz antrenör değil, futbolcular yanlış antrenman yüzünden sakatlandı, ee rıza calimbay da bi mok yapamaz

Geri
Üst Alt