beşiktaş

battılar büyük ihtimal o kadar harcama sonrası

Ocak ayına 40-50 milyon sezon sonuna kadar 80 milyon kaynak lazım diyorlardı şimdi Yücel BB'den çıkarmayı planlıyor diyor ki bunun için bir planda yok direk cebinden verip çıkaracakmış 100 milyon dolar nasıl verecek? Bir de yurt dışından bankadan daha az faizli kredi demişler bunu yaparsa dinamit döşer Bjk'ye yurt dışı kredi demek şu an TL olan banka borçlarını dövize çevirmiş olmak demek büyük hata olur kendi hatalarına .

Bakalım taraftarları ve kendileri tepki gösterecekler mi? Yoksa hala salıncak devam mı?

Rahmi babaları, oğluna kafa tutulmasına müsaade etmez;

Salıncak Kartalı 1 - 4 Salıncak Sahibi

Geçen sezon Bjk yaklaşık 40 puan gerideydi. Sezon onlar için bitmişti.

Biz İnönü'ye gidiyorduk ve tüm Bjk camiası çaycısından başkanına bir olmuş ve "bizim için sezonun en önemli maçı" konsantrasyonundaydılar.

Şimdi Bjk sadece Fb'den 10 puan geride ve yenerse fark 7'ye düşecek. Daha ligin 2/3'ü var.

Maçla ilgili tek kelime konuşan bjkli yok.

Geçen sezon Bjk yaklaşık 40 puan gerideydi. Sezon onlar için bitmişti.

Biz İnönü'ye gidiyorduk ve tüm Bjk camiası çaycısından başkanına bir olmuş ve "bizim için sezonun en önemli maçı" konsantrasyonundaydılar.

Şimdi Bjk sadece Fb'den 10 puan geride ve yenerse fark 7'ye düşecek. Daha ligin 2/3'ü var.

Maçla ilgili tek kelime konuşan bjkli yok.

Sadece adı derbi sanki. Herhalde sıfır gerginlikte sonucu belli bir maç gibi geçecek gibi duruyor.

Büyük şikeciyle şuan maçı olan küçük şikeci. Keşke her ikisinin de 0 puan alması mümkün olaydı, öyle bir nefret.

Bjk'nin 11'ine baktım da izlemeye gerek yok. Defansı kötü olan Masuaku'nun önüne defans ile alakası olmayan Rafa'yı komuşlar, orta sahada koşamayan Salih- Musrati ikilisini beraber oynatıyorlar orta saha boş kalsın diye en azından birisinin yerine Bahtiyar- Ndour falan oynatır insan bu kadar belli etmemek için.

Salıncaktan 90 dklığına kalkan jimnastik kulübünü tebrik ederim. Umarım bu sezon 2.fener maçı hariç son galibiyet olur

10 dakika maçı açıp kadrolarını gördükten sonra direk kapatmıştım. O kadro koşmayan sürekli açık veren orta saha ve defans arkasına bu kadar rahat adam kaçıran bir takımla Fb'yi nasıl yenebildiler? Fb ne kadar kötü oynadı hayret ettim açıkcası.

Geri
Üst Alt