beşiktaş

bu hüseyin felaket kepaze bi herif yaw topçulara falan sallıyor sürekli yayınlarda böyle başkan mı olur

Hüseyin Yücel: "Semih'e Aston Villa'dan teklif geldi, ilk teklif 12m Euro, sonra 15m Euro. Semih bir yıl kiralık kalacaktı bir de Diego Carlos veya Alex Moreno'yu seçin demişlerdi, ben bunu kabul ettirtemedim.

Edit: paylasilmis üstte

Çok komik adam lan enteresan değişik bir şahsiyet.

"Başkanla görüşüyor musun?" sorusun Okay Karacan:

"Görüşmedim, görüşmeyeceğim."

Okay Karacan: "Hasan Bey deseydi ki olmadı, istediğimiz gibi olmadı, bitirelim, öp elimi dese elini öper, ceketimi alır çıkar giderdim. Olmadı, yakışmadı. Ağladım oğlum ben, 56 yaşındayım. Hüngür hüngür ağladım. 12 ay tatil yapmadım ben. Temmuz-Ağustos'ta kimse yoktu tek başımaydım kulüpte. Çok ağırıma gitti, çok kalbim kırıldı." "Hüseyin Yücel aradı, hakkını helal et abi dedi. Geldiğimde de, giderken de çok beyfendiydi." (Rabona)

1734470807507.png

Okay Karacan:

"Beşiktaş JK'da son dönemde kulüp mailleri çalışmıyordu. Yurtdışından oyunculara röportaj teklifleri, kulüple ilgili iletişim istekleri gelmiş maile, haberimiz yok. Ayrılmaya yakın mail açılınca gördüm bu birikmişleri. Cevap veremeden mailimi kapattılar. Bunlar olmaz. Beşiktaş, iletişim ve internet altyapısına ciddi yatırımlar yapmalı. Kulüpte internet çalışmıyordu. Resmen internet yoktu. Websitesi çalışmıyordu, saldırı oluyordu. İşleten çocuk geldi bir kulübe, 18 ay parasını alamadığını söyledi. 2 ay uğraştım web sitesi işletimi için olan bu borcu ödetebilmek için."

Geri
Üst Alt