beşiktaş

Bunlar daha geçtiğimiz sezonun 2 .yarısın 2024 yılında sermaye artışı yapmadı mı? Hemen yine yapabilirler mi?

Bu projeyi de iki başkan adayının çıktığı vs programının da dinledim hiç anlamadım. Arsanın hiç bir imarı yokmuş yine arsanın sahibi başkası, projeyi yapacak başkası Bjk buradan nasıl ve neye göre para kazanacak? Değnekçilik mi yapacak Bjk kendi olmayan bir araziyi imarı açmak için taraftar baskınını mı kullanacak? Aracı kurumu adı altında mı gelir elde edecek?

futbol takımı, gedson'suz, - puanlı ads futbol takımı ayarında bir takım. zaten gedson'suz ads'ye yenildiler de.

Bu projeyi de iki başkan adayının çıktığı vs programının da dinledim hiç anlamadım. Arsanın hiç bir imarı yokmuş yine arsanın sahibi başkası, projeyi yapacak başkası Bjk buradan nasıl ve neye göre para kazanacak? Değnekçilik mi yapacak Bjk kendi olmayan bir araziyi imarı açmak için taraftar baskınını mı kullanacak? Aracı kurumu adı altında mı gelir elde edecek?

Bu o projeye itiraz etmiyor muydu çıktıkları yayına.

Yanlis duymadıysam sergen icin, talk show yapıyor candasla.dedi. düşünüyorum dedi ama isteksiz olduğu belli

Geri
Üst Alt