beşiktaş

Az once tjk spaceindeydim, orda bir mutahit konustu. Dikilitas projesinden tjk en fazla 105m euro kazanir dedi, ve oda hersey dogru giderse.

Sadece Orkun ve Abrahamin kontratlari en az 70m falan maaslarla birlikte
Banka Birliği Borcu: Mayıs 2025'teki mali genel kurulda TBB'ye olan borcun 4 Milyar TL civarında olduğu belirtilmişti. Kulüp, sermaye artırımı sonrasında bankalara 1 milyar 278 milyon TL ödeme yapmıştır. Bu borcun kalan anapara miktarı güncel kur ile yaklaşık 100-110 milyon Euro civarında olduğu tahmin edilmektedir.

Beşiktaş: Jonas Svensson ile David Jurasek'in sözleşmelerini feshetmeye çalıştığımız için takımımızın Antalya kamp kadrosunda yer almadılar.
Beşiktaş, Jonas Svensson ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Bugün hazırlık maçı oynamışlar, kimsenin haberi yok.

rafa - abraham da gitti heriflerde topçu kalmadı la

Serdal Adalı: "Panik transferi yapmayacağız. Transferlerin bu zamana kalması bu yüzden. Yoksa BU akşam çok rahat 5 kişiyi indirebiliriz ama yanlış yaparız. Kimse merak etmetsin. Ayın 5'ine kadar bu transferleri tamamlayacağız." (beIN Sports / Ali Gültiken)

Beşiktaş'tan açıklama;

"Futbolcumuz Wilfred Ndidi'nin kıymetli babası Sunday Ndidi’nin elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet; Futbolcumuz Wilfred Ndidi'ye, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz."

Yazık adamcağıza. Allah rahmet eylesin.

Kolay haber degil...

Allah rahmet eylesin.

Beşiktaş'tan açıklama;

"Futbolcumuz Wilfred Ndidi'nin kıymetli babası Sunday Ndidi’nin elim bir trafik kazasında hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah’tan rahmet; Futbolcumuz Wilfred Ndidi'ye, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz."
Allah rahmet eylesin

200 milyon falan dendiğinde orada benzer bir projenin ancak onun onun yarısı olduğunu falan yazılmıştı zaten. 120 falan olur diye bekliyordum ben yine 137'yi bulmuşlar ama ödeme takvimi uzun ve BB'den çıkacak bir peşinatta verilmeyecekmiş sanırım o saçma olmuş. Zira peşinat vb. ile BB'den çıkamazlarsa dedikleri gibi sadece faize gider para.

Hıyarto-Dal tam bir panik transferi.

Zikilitaşı da at hırsızı Adalı peşkeş çeksin de göreyim sizi.

Konferans ligi gruplarina kalamamis olmak...

Taraftari olsam insan icinde futbol konusamazdim heralde

Kapanıyor mu bunlar?

bunların devre arası transfer dönemi nasıl geçti şimdi? aldıkları adamlar işporta mı yoksa iyi adamlar mı?

fb'den kköy'de puan alma işi olur mu acaba?

Geri
Üst Alt