Beşiktaş'a Gidin Yoksa Sizi Oynatmayız

Böyle ahlaksız ve amacı olmayan takımların yeri alt liglerdir, bu Eskişehir'in en yakın zamanda düşmesini diliyorum alt liglere.

Büyük borç içindeler , düştükleri anda gözlerini açtılarmı kendilerini amatörde bulacaklardır ,, ayrıca önümüzdeki sene eksi puanla başlama durumları var ve hatta lisans alamama durumları .

Veysel Sarı boş bir adam. Umarım onu transfer etmek gibi bi hata yapmayız. Ama Tarık olabilir. Her iki kanatta da oynayabiliyor. Gerektiğinde kontenjan yönünden çok rahatlatır takımı.

Şu yabancı kontenjanını çıkartanın ve devam ettirenlerin Allah belasını versin

Anadolu topçuları için düştüğümüz hallere yediğiimiz kazıklara bak

Beyler sizin TFF ne ise yarar ? Ben mi her seyle ugrasiim diyor : FIFA

Ülke federasyonu ne yapacak ki? Kendi kulübüne ihtar mı çekecek? Bu tip konularla bizzat FIFA ilgileniyor. Her zaman futbolcuların tercihleri esastır, FIFA uzun zamandır düzenlemelerini buna göre yapıyor.

Bu serefsizler bizden bir oyuncu isteyince yaptiklarini aynen iade edeceksin!

eS eS Nefretimsin !

Tarık da veysel de beş para etmez bjk turşusunu kursun .

Ünal Aysal'ı çok takdir ediyorum , Alper olayındaki duruşu şimdi ne kadar haklı olduğunu ortaya çıkardı.

Evlerinize ateşler düşşün,yuvalarınınız yıkılsın,birlikleriniz bozulsun,hiçbir şey olamayın!!!:mad-49::mad-49::mad-49:

AMİN

Büyük borç içindeler , düştükleri anda gözlerini açtılarmı kendilerini amatörde bulacaklardır ,, ayrıca önümüzdeki sene eksi puanla başlama durumları var ve hatta lisans alamama durumları .

Daha da beter olsunlar.

Eskişehir'de yaşayan biri olarak Eskişehirspor'dan nefret ediyorum.Lige çıkmasında büyük payı olan siyasetçi abimizede saygılarımı yolluyorum.Güya futbola siyaset karışmayacak. :indecisiveness:

Ben anlayamadım. Nasıl koymuşuz bunlara..

Futbolcular çıkıp bunu açıklasa keşke :o

Büyükerşen'e darbe vurmak için taraftarı yanına çekmeye çalıştı.Sergen'i ve Çoşkun'u transfer ettirdi.Bir de o zamanlar stadınızın üstü kapanacak falan diye nutuk atıyordu.

Çok adi bir adamdı. Birde "ben para vermeyeceğim paranın yerini gösteririm onlarda kazanırlar" gibi şeyler diyordu. Hatta ronaldinho'yu almaktan bahsediyordu. Eses biraz fazla göze batıyor ama işte anadolu takımlarının hemen hemen hepsi böyle.

ulan birde biz ayartıyor oluyoruz, federasyon adam olsa olaya el atar tabi futbolculara şu klube gidin buna gitmeyin tarzında baskı yapılıyorsa

Anlamadigim olay da neden Necati ve Ermani Eskisehire verdik, pek para da aldigimiz soylenemez.

Bayern Götze ve Lewa'yı nasıl aldıysa biz de aynı şekilde alalım bunları şimdiden imza attırıp. Kedi-köpek kulüplerle muhatap olmayalım.

Bize etik davranmamaklar suclayan camiaya bak. Resmen köle muamelesi yapiyorlar.

Oyuncualrin biraz akli varsa, direk UEFA'ya giderler, bakarsin simdiden bile serbest kalirlar.

Geri
Üst Alt