Beşiktaş’a Karşı İlk 11’imiz Belli Oldu

Kazanırsak Berkan-Kerem değişikliği çok yerinde olmuş, kaybedersek Zaha ve Demirbay dururken yanlış tercih olmuş.

Karşımızdaki rakip bence bizden daha çok koşan bir takım. Berkan-Kerem o açıdan isabetli olsa da Zaha'nın istekli görüntüsüne ket vurabilir

Zaha ya şaşıracağınıza barış a şaşırdanız daha doğru olur.
Yo ne alaka? Zaten yedek olacakti sonucta tatilden daha kisa sure once geldi, elbet Ziyech oynayacakti. Diger taraf icin normalde ilk aday Zaha gozukurken bu defa Kerem'i almis 11'e onu da bir nevi anlarim. Baris zaten bu macta yedek baslayacakti.

Abi şu Zahaya teklif varsa 3-5 bakmadan gonderilsin. O maasla yedek oturmasi rezalet

Bu sezonda fazla tercih edilmeyecek bence
Bu sene çok hırslıymış diye servis edildi hep basına sanırım gitmeyecek.Kerem eğer istediği teklifi alırsa ben keremin gideceğini düşünüyorum çünkü çok istekli Avrupa için.O sebeple Zaha kalacaktır tahminimce Bay Zaha ziyech yunus kanatları olur gibi

Eleştirmiyorum ama

lask ve fortuna maçlarından 4, trencin ve lecce maçlarından 6, parma maçından 10 kişi aynı. Belli ki parma maçında bu maçın çalışması yapılmış ama Zaha yerinde olsam “Mağlubiyetin sorumlusu ben miyim” derdim. Zira sadece o yok.

Kaldı ki 5 hazırlık maçının tamamında Mertens ile birlikte 11 başlatan iki hücumcudan biriydi

Icardi hazır değilse oynatmak zorunda değiliz bu yıl her maç umarım hazırdır

Abi şu Zahaya teklif varsa 3-5 bakmadan gonderilsin. O maasla yedek oturmasi rezalet

Bu sezonda fazla tercih edilmeyecek bence
Zaten teklif olsa satilmasi lazim bize daha dinamik ve genc bir kanat lazim aslinda ama bence kimse ciddi bir teklif yapmiyor kendisine, maasi da yuksek bu da rol oynar tabi.

bjk kadrosu fena değil. orta sahamız çok iyi maç çıkarmalı. tempo konusunda geri kalırsak üstünlük kuramayız. mertens gününde olmalı, köhn sahaya bırakmamalı.

zor maç. gedson hıyarı umarım acı biber sürülmüş gibi her yerde bitmez.

Ziyech, Kerem kanatları pek isabetli gelmedi bana. Zaha veya Barış ikilisinden biri oynamalıydı. Özellikle kamp döneminin en iyilerinden olan Zaha'nın olmaması hata sanki.

Geri
Üst Alt