Beşiktaş'ı Hüsnü Güreli Kurtarmış

Cevap: Beşiktaş'ı Hüsnü Güreli Kurtarmış

hobaaa millet uyumayın ben en az 5 gazete 3 taraftar forumu bide Galatasaray resmi sitesine mail attım. resmen skandal

Derhal savcılığa suç duyurusunda bulunulmalı... Burada bile şike var...

Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve Türkiye Futbol Federasyonu Mali İşlerden Sorumlu Üyesi Hüsnü Güreli'nin dün yapılan TFF açıklamasının ardından İHA kameralarına yansıyan " Beşiktaş'ı da kurtardık sayemde. Teşekkür etmeleri lazım. Başka kimsede yok ki bu kadar sonuç " sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Konu ile ilgili HABER1903'e açıklama yapan Güreli;

"Sinan Vardar'ın Holding patronundan yönetici olursa bu kadar olur. Yabancı sayısını sertbest bırakma kararı yanlıştır açıklamasının ardından bende " Bundan en çok Beşiktaş faydalandı. Biz bu kararımız ile Beşiktaş'ı kurtardık. Sayemde lafınıda Beşiktaşlı bir eski yönetici olarak kullandım. Bu düşüncemi şikeye çekmişler. Hiç bir alakası yoktur " diyerek sözlerini tamamladı.

hadi ordan yaa.ulan insanın küfredesi geliyo şerefsizler.hepiniz dansözsünüz..KIVIRRR:mad::mad::mad:

vay vay vayyyyyyyyyy allahin sevgili kuluymusun su firsata bakarmisin aman gozununuz sevim iste bu vidio sayasinde MAA tff koltugnden indirebiliriz olaylar 180 derece donabilir bizim yapacagimiz is bu videoyu kuluba gondermek ordan duyurlmak cok buyuk ses getiri aciklasinler BIZ BU PIS ISLERIN ICINDE YOKUZ ve altina videoyu koysunlar ayrica tonetici arkadaslarden ricam bu basligi goz onunda tutsun ne biliim basligin en ustasina koyulsun ve herkeste twiter hesabin yuzerinden paylasin diger spor ve heber siteleriede dussun.

İsteyen istediği yerine alsın. O maçta şike olmadığını biz biliyoruz yeter. Ama onlar aynı şeyi iddia edemeyecekler. Allah onlara bir Liverpoll faciası yaşattı belliki akıllanmamışlar.

Bu videodan sonra bi daha 8-0 Ankaragücü maçını ağzına alan bjk li görürsem vururum

şike dizboyu federasyona bile sıçramış bi kurum da lazım ki federasyonu düşürsün

bu işin sonunda olaya Devlet, UEFA ve FIFA karışcak çok kötü şeyler olcak görceksiniz

Beşiktaş'ın dün alel acele TFF kararını kutlamasından belliydi zaten.

yemezler tff güzelleri. kara sonuç diyo lan !karalekeler bunlar !

videoyu dikkatlice izledim. Bu bjk yi de kurtardık diyenn MAA. Teşekkür etmeleri lazım diyen Hüsnü gibi geldi bana. Kafayı yicem gömüldüm videoya iyice

Evet beyler şikecilerde kuyruğu kıstırmaya başladı

Kamera uzaktan yakın çekim yaptığı için onlarda bişey farketmiyo çokda iyi olmuş o lafda şuna geliyo olabilir o kadar çok suçları ve ya deliller varki bana teşekkür etsinler kurtardıma geliyo gibi.Yani burdan başka ne çıkabilir aklıma bişey gelmiyo ama kılıfa uydurmak kolaydır...

Beşiktaş Kulübü eski yöneticisi ve Türkiye Futbol Federasyonu Mali İşlerden Sorumlu Üyesi Hüsnü Güreli'nin dün yapılan TFF açıklamasının ardından İHA kameralarına yansıyan " Beşiktaş'ı da kurtardık sayemde. Teşekkür etmeleri lazım. Başka kimsede yok ki bu kadar sonuç " sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Konu ile ilgili HABER1903'e açıklama yapan Güreli;

"Sinan Vardar'ın Holding patronundan yönetici olursa bu kadar olur. Yabancı sayısını sertbest bırakma kararı yanlıştır açıklamasının ardından bende " Bundan en çok Beşiktaş faydalandı. Biz bu kararımız ile Beşiktaş'ı kurtardık. Sayemde lafınıda Beşiktaşlı bir eski yönetici olarak kullandım. Bu düşüncemi şikeye çekmişler. Hiç bir alakası yoktur " diyerek sözlerini tamamladı.

hadi ordan yaa.ulan insanın küfredesi geliyo şerefsizler.hepiniz dansözsünüz..KIVIRRR:mad::mad::mad:
İstedigin kadar kıvır yavrum,Bundan sonra olusacak baskıyı ben bile düsünemiyorum;)Fenerasyon istifa!

"Kimsede yokki bu kadar sonuç" lafını nereye bağlayacaksın Hüsnü efendi, onu da izah et bir bakalım.

Tatlı su kurnazları sizi..

federasyonu al bjk ye vur sonra hepsini al fb ye vur hepsi aynı bkmuş

Beşiktaşı kurtardık sayemde diyor MAA ardından Teşekkür etmeleri lazım bu kadar sonuç yokki başka kimsede diyor Güreli.

Artık midem kaldırmıyor olanları. Arena yerine tiyatro salonundan kombine alsam daha iyi olacak.

Geri
Üst Alt