Beşiktaş'ı Hüsnü Güreli Kurtarmış

Cevap: Beşiktaş'ı Hüsnü Güreli Kurtarmış

tribundergi Tribun Dergi

Radyospor'a konuşan Şekip Mosturoğlu’nun avukatı Naim Karakaya: Şekip Bey'in ya da diğer tutuklarının serbest kalması imkansız.

beter olun

dikkatli dinleyince delil melil sonuç diyor doğru :) kulaklığı takıp dinledim net belli oluyor

Bu kaydı emniyete vermesi lazım kim çekmişse..

Bunu yayınlayacaklarına çekip polise vermiş olsalardı bugün çok farklı şeyler olacaktı..

ya orda sanki evet delil dicek ama kamerayı farkediyo ee sonuç diyo işte orda onu kaçırsa daha felaketdi ...

dedim o kadar toplantını yapılacağa otele gidip tezahürat yapalım diye fenerliler gitti yaptı işte sonuca göre hareket edeceğiz diyip duruyordunuz buyurun hareket edin o zaman

delil melil sonuç diyor arkadaş bu videoyu teknik analiz kim etmiş iha etmiş diyorlar böylemi teknik analiz yapıyorlar ayrıca net ses alan bi kulaklıkla dinlerseniz ilk konuşan beşiktaşı kurtardık diyen kesinlikle hüsnü degil

valla öyle diyo gibi lan delil melil sonuç diyo

Mecnun Odyakmaz talebi üzerine yeniden ifade vercekmiş savcıya istermisiniz bi itiraf gelsin

[video=youtube;6OL_yA6vZXw]https://www.youtube.com/watch?v=6OL_yA6vZXw&feature=player_embedded[/video]

TFF'den açıklama 16.08.2011

TFFden açıklama

Paylaş |

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Güreli, bugün İhlas Haber Ajansı tarafından kendisi ile ilgili yayınlanan videoda yer alan ifadelerine açıklık getirdi.

Hüsnü Güreli şunları söyledi: "15 Ağustos günü Swissotel'de İHA tarafından çekilen videoda yer alan ifadelerim, tamamen yabancı oyuncu düzenlemesi ile ilgilidir. TFF Yönetim Kurulu'nun geçen hafta yaptığı yeni düzenleme ile ilgili BJK Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar'ın sarfettiği eleştirileri, Başkanımız ve Başkanvekillerimiz ile birlikte bir sohbet ortamında değerlendirdim. Şu an itibariyle en fazla sayıda yabancı oyuncu ile sözleşmesi bulunan Beşiktaş'ın bu düzenlemeden fayda sağlayacağı görüşümü dile getirdim. Bu düşüncelerimin, şike soruşturması ile ilgili TFF kararına bağlamak hiçbir şekilde doğru değildir."

Yalancının?

videoda ne söleniyor

ben bakamdimda

kendinizi benim bu konudaki yorumumdan mahrum birakmayin :D

bi özet ltf

TFF'den açıklama 16.08.2011

TFFden açıklama

Paylaş |

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Güreli, bugün İhlas Haber Ajansı tarafından kendisi ile ilgili yayınlanan videoda yer alan ifadelerine açıklık getirdi.

Hüsnü Güreli şunları söyledi: "15 Ağustos günü Swissotel'de İHA tarafından çekilen videoda yer alan ifadelerim, tamamen yabancı oyuncu düzenlemesi ile ilgilidir. TFF Yönetim Kurulu'nun geçen hafta yaptığı yeni düzenleme ile ilgili BJK Yönetim Kurulu üyesi Sinan Vardar'ın sarfettiği eleştirileri, Başkanımız ve Başkanvekillerimiz ile birlikte bir sohbet ortamında değerlendirdim. Şu an itibariyle en fazla sayıda yabancı oyuncu ile sözleşmesi bulunan Beşiktaş'ın bu düzenlemeden fayda sağlayacağı görüşümü dile getirdim. Bu düşüncelerimin, şike soruşturması ile ilgili TFF kararına bağlamak hiçbir şekilde doğru değildir."

Yalancının?
oy oy oy video yayıldı artık her yere yalan söylemek en kolayı tff güzeli bittiniz.

arkadaslar bu goruntuyu emniyete savci berke ulastirmak lazim simdi o goruntulari ona ulasmamak icin cok calisan var

videoda ne söleniyor

ben bakamdimda

kendinizi benim bu konudaki yorumumdan mahrum birakmayin :D

bi özet ltf

mehmet ali aydınlar: "beşiktaş'ı kurtardık sayende."

hüsnü güreli: "teşekkür etmeleri lazım, başka kimse de yok ki bu kadar şey, delil, melil, sonuç."

aynen bu renkdaş ben 40 kere dinledim bütün odaları camları kapıları kapattım kulaklıkla dinledim bunu duydum yani yabancı sınırlamasından bahsediyorlar açıkladıkları gibi delil melil dedigi zapatocki falan

delil,melil,sonuç diyor net :coffee:

Geri
Üst Alt