Beşiktaş’ın 35. Başkanı Hasan Arat Oldu

adnan mı ...feyyaz mı...

Bizim taraf aşırı "Yeni Burak Elmas" dediği için o kadar kötü olmaz ama vaatlerinin çoğunun kolpa olduğu belli
Digital projesi yüzünden deniyor bu daha çok çünkü proje gelir beklentisi rakamına kadar bire bir Elmas'ın bize anlattığı proje ile aynı.

Hasan arat gizli GS lidir. Rahat olun sonunda GS düşmanı olmayan biri başkan oldu bjk he.

Hasan Arat: "PSG, Al Nassr ve Chelsea ile iş birliğimiz olacak."

Hasan Arat: "PSG FC Başkanı’yla görüştüm. Yeni bir akademi projesi bitti,bu projede Beşiktaş’la birlikte çalışalım dedi. Oraya Şampiyonlar Ligi dışında kalabilecek oyuncular listesiyle gitmiştim, hangilerini bana verebilirsin dedim. İlk devre arasında o oyuncularla ilgili konuşacağız."

Hasan Arat: "Chelsea'den birkaç futbolcu alacağız."

Fırat Günayer: "İsim verebilir misiniz?"

Hasan Arat: "İşiniz bu, öğrenin. Ama artık yönetim kurulundan öğrenemeyeceksiniz."

Hasan Arat'ın iş birliği anlaşması imzaladığı kulüpler.

PSG: Futbolcu Transferi, Akademi İş Birliği ve Tesisleşme.
Chelsea: Futbolcu Transferi
Al-Nassr: Futbolcu Transferi

Fenerbahçe’den açıklama;

"Beşiktaş JK Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığa seçilen Sayın Hasan Arat’ı tebrik ediyor; kendisine ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına görevlerinde başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

HG hasan bebek. Sene sonunu görürsün umarım..

Beşiktaşın yaşayan efsanesi feyyaz fenerde oynamadımi nasıl efsane bu..

Bizim taraf aşırı "Yeni Burak Elmas" dediği için o kadar kötü olmaz ama vaatlerinin çoğunun kolpa olduğu belli
01fz65jfthbqq0s682q1.jpg
GAcvYnyWwAESplw

baya vizyonsuz gibiler, altyapi falan diyorlar, cacik olmaz bunlardan, 1 sene sonra yine kongrey giderler

Geri
Üst Alt