Beşiktaş'ın Borcu Açıklandı!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Beşiktaş AŞ ve Beşiktaş Dernek borcu toplam 574.883.199 TL olarak açıklanırken, Net borç 489.717.077 TL olarak açıklandı. Kulübün eski başkan Yıldırım Demirören'e ise 100.000.000 TL borcu var..

gelir yokki nasıl azalsın tam tersi bir çok çöp transferde yaptılar üstüne eklendi

Tüpçü kendi kulübünü dolandirdi, ne kadar şerefsiz birisiymiş.

Bizde onu TFF başkani yaptik.

Yarın fiko açıklama yapar; " Galatasaray'ın borçlarımızı ödemek için 3-5 bişey atmamasını etik bulmuyorum" diye...

Bunlar stadı hangi parayla yapıyor merak ediyorum açıkçası bir pislik var bu stad işinde.

100 bini çıkarın orman demirorenle anlaşmış hesap sormama karşılığında.

tüpçüyü fenerliler ceza vermedi diye, beşiktaşlılarsa 100milyonu geri istemesin diye destekliyor herhalde. Eğer stadı bir an önce yapıp geçemezlerse, birde üstüne avrupaya da gidemezlerse bunlar kesin batar.

Stadı Beşiktaş için yaptıklarını bir kez daha yineleyen Orman, ihaleler ile ilgili yapılan eleştirilerin artık dayanılmaz noktalara geldiğini belirterek ''Biz hırsız mıyız arkadaş'' ifadelerini kullandı.

- Değilmisiniz... Para yok ama stad yapılıyor. Nasıl oluyor diye soruyor adamlar haklı olarak. Buna cevap veriyormusun hayır. Ne diyorsun ;" Biz hırsızmıyız"

Cevap veremiyorsan hırsızsın tabi .

Aciyorum desem yalan olur.

Belki Schalke veya Madrid onlari yardim eder, onlarin bayraklarini çok seviyorlar.

Geri
Üst Alt