“Beşiktaş'ın gelecek sezonki borcu en az 7.5 milyar TL olacak“

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1653230024114.png

Beşiktaş'ın gelecek sezonki bütçesine eksi 1.7 milyar TL yazıldı.

Yani Beşiktaş'ın borcu şu an yaklaşık 4.3 milyar TL ise gelecek sezon bu borç 7.3 milyar TL olacak.

“Ahmet Nur Çebi: Borcumuz artmadı”
“Hatırlanacağı üzere borç 3.3 milyar TL’ydi… Şu anda durum 4.5 milyar TL. Bu keyifsiz bir durum. Faiz ve kur farklarından dolayı 1.3 milyar TL’lik bir fark oluştu. Biz bu 4,3 milyar TL’yi kaçınılmaz olarak görüyor ve daha da artmamış olmasını başarı olarak görüyoruz.”

“DENK BÜTÇEYİ YAKALADIK”
“Dönemimizdeki gelirimiz 1,8 milyar, giderlerimiz 1,8 milyar liradır. Yani geldiğim günden beri söylemeye çalıştığım denk bütçeyi aslında bizler gerçekleştirdik”

Tamer Mert: "Ahmet Nur Çebi 2022 yılında 1.7 MİLYAR TL ZARAR bütçelemiştir. Bu bütçeye onay vermek bugün 5.5 MİLYAR TL olan borcun , Mayıs 23’de 7.5 MİLYAR TL olmasına onay vermektir."

[TGRT]

O nasıl hesap yav
Bana da tuhaf geldi ama haberin tamamini buldum (3 gun onceki toplantidan):

“Hatırlanacağı üzere borç 3.3 milyar TL’ydi… Şu anda durum 4.5 milyar TL. Bu keyifsiz bir durum. Faiz ve kur farklarından dolayı 1.3 milyar TL’lik bir fark oluştu. Biz bu 4,3 milyar TL’yi kaçınılmaz olarak görüyor ve daha da artmamış olmasını başarı olarak görüyoruz.”

“DENK BÜTÇEYİ YAKALADIK”
“Dönemimizdeki gelirimiz 1,8 milyar, giderlerimiz 1,8 milyar liradır. Yani geldiğim günden beri söylemeye çalıştığım denk bütçeyi aslında bizler gerçekleştirdik”

Tamer Mert: Ahmet Nur Çebi 2022 yılında 1.7 MİLYAR TL ZARAR bütçelemiştir. Bu bütçeye onay vermek bugün 5.5 MİLYAR TL olan borcun , Mayıs 23’de 7.5 MİLYAR OLACAK!

Sanirim Tamer denen herif 4.5 yerine 5.5 dedi diye oyle oluyor.

Bana da tuhaf geldi ama haberin tamamini buldum (3 gun onceki toplantidan):

“DENK BÜTÇEYİ YAKALADIK”

Tamer Mert: Ahmet Nur Çebi 2022 yılında 1.7 MİLYAR TL ZARAR bütçelemiştir. Bu bütçeye onay vermek bugün 5.5 MİLYAR TL olan borcun , Mayıs 23’de 7.5 MİLYAR OLACAK!

Sanirim Tamer denen herif 4.5 yerine 5.5 dedi diye oyle oluyor.
Edit: Dernek borcu dahilmiş. 4 milyar kulüp, 500 milyon dernek borçları varmış

Şu, borç artmadı faiz ve kur farkı, yalanını bütün kulüpler söylüyor.

Faiz giderini kur farkını acaba bilançonun neresine yazıyorlar.

Bildiğin 1,2 milyar TL zarar etmiş, yine denk bütçe tutturdum diyor.

Bu borclarla bu külüpler hala nasil transfer yapabiliyor nasil oyuncularin maaslarini ödeyebiliyor ben bir türlü mantikli bir aciklama bulamiyorum. Sirf borcun faizi bütün gelirleri yemesi gerek

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu soruyu bende sürekli soruyom kendi kendime mümkün degil bu borcları bu gelirlerle cevirmek almanyada olsa direk amatöre indirirler Prof lisans alamaz klüpler

Birisi Türkiye'nin en borca batık kulübü gider ihtiyacı olmayan bölgesine transfer çalımı adına Gedson'un %50 sine 6 milyonu yapıştırır, sevinir, dalga geçer. Diğeri dört büyükler arasında en az borcu olan kulübü en çok ihtiyacı olan bölgesine kapısında yatan adama 12 milyon peşin istiyorlar diye çekimser davranır, kaçırır. Ben şimdi kime söveyim.

Geri
Üst Alt