beşiktaş'ın kazımcan ve abdülkerim sonrası ortada kalması

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
mevcut 3 stoperi yabancı olup abdülkerm'i isterken alamadılar. rıdvan yerine kazımcan'ı istediler alamadılar.

ilk 11de oynatabilecekleri ersin ve umut meraş dışında oyuncuları kalmadı.

çok da ihtiyaçları olmayan gedson'un yarısına 120 milyon lirayı sırf çocukça çalım muhabbetinden dolayı verip, kazımcanla abdülkerim de 5 milyonun pazarlığını yapınca şu an fellik fellik yerli oyuncu aramaya koyuldular.

tek yerli koyabilecekleri yer stoper, onun da ucuzu yok.

Fatih Kuruçuk ve Berkan Emirle bu bölgeleri kompanse edeceklerdir

Mecbur kalıp genç bir yetenek çıkartma ihtimalleri gözüküyor. Şayet var ise böyle bir profil.

Adamlar da nasıl bir eziklik varsa her konuda bizimle sidik yarıştırmak istiyorlar. Bakın kardeşim işinize bizim tinerle filan işimiz olmaz.

Ersin ve meras disinda ilk11de oynatacak turkleri yok. Serdar Saatcıyi de sozlesme uzatmadigi icin oynatmak istemiyorlar galiba. Simdi yana yakila sol bek ve stoper arayacaklar.
Ben oyle tahmin ediyorum ki fb sirf bjkyi zor duruma dusurmek icin abdulkerim transferine girdi. Biz de marcaonun durumuna gore sonradan transfere girip bitirdik. En cok zarar goren bjk oldu

Ersini de satarlar herhalde. Adamin son senesi ve iyi teklif gelirse ben gitmeyi istiyorum der.
Bu sozlesmeler ciddi problem. Bjkdeki serdar saatcinin de sozlesmesi bu sene bitiyormus. Oynatsalar ilk11de oynayabilcek bir cocuk ama sozlesme uzatmiyor diye oynatmak istemiyorlar galiba oyle okumustum birkac yerde.

Emirhan oynayabilir ama o da daha çok 8 numarada faydalı olacaktı Gedson gelince yalan oldu. Josef, Gedson ve Emirhan'ı denerler belki.

Tabii 6-7 yerli lazım 3 kişilik rotasyon için.

Türk rotasyonu böyle durumdayken Can Bozdogani 1,8e niye almiyorlar anlamadim.

Geri
Üst Alt