Beşiktaş'ın Rakibi Belli Oldu

Geçemezler. 1 tur geçmelerini isterim ama. Sonrasında elenecekler orası kesin.

Beşiktaş hollandadaki atmosferden 3-4 gol yemeden çıkamaz.feyenoord'un kimi sattığını beni ilgilendirmez.beşiktaş çok kötü

şampiyonlar liginde gruplara gelsinler çok isterim biz 2.5-3 milyon euro az kazanırız yayın havuzundan ama yabancı sınırını destekleyen fiko her maç 4-5 yiyince güler geçerim ne güzel olur

Beşiktaş hollandadaki atmosferden 3-4 gol yemeden çıkamaz.feyenoord'un kimi sattığını beni ilgilendirmez.beşiktaş çok kötü

Epey kişi Beşiktaş geçer demiş şaşırdım Beşiktaş bu yahu nereye geçiyor turu Feyenoord isterse genç takımı ile çıksın Beşiktaş elenir...

geçmeleri daha iyi arsenal bunlara 5-6 tane atar geçen yıl hiç sıkmadan fenere 5 atmışlardı hemde mesutsuz şimdi sanchez v.s geldi

geçmeleri daha iyi arsenal bunlara 5-6 tane atar geçen yıl hiç sıkmadan fenere 5 atmışlardı hemde mesutsuz şimdi sanchez v.s geldi

Besiktas'in yerine biz 3.olsak bizde UEFA'dan devam ederdik yüksek ihtimalle. Son playoff turunda hep zorlu rakipler olmustur. Hicbir türk takimi o son playoffu gecemez. Bu sebeple biz sürekli en kötü 2.bitirelim diyorduk. O son Erciyes macini almasak Avrupa Ligi oynayacaktik.

elemelerini istiyorum.. zor ama imkansız değil.. bir sonraki tur kendi rekorlarını geliştirebilirler :happy:

Avrupa herhalde hayal oldu BJKye. Hollanda takımı sonucunda 10 tane oyuncu satarlar 5 kuruşa 10 tane taş gibi oyuncu bulurlar.

Feyenoord'un stadi muthis. De Kuip'de cok zorlanir BJK.

BMI, Janmaat, Pelle satildi.

De Vrij ya Manu'ye yada Lazio, Atl'ye satilcak. Clasie'de gidiyor..

Yerlerine alt yapidan oyuncularla dolduracaklar gibi. Ilk macta gol yememeye oynamali Bjk.

2. Bolgeden cikartmazsa BJK Feyenoord'u, maci alirlar.

feyanord için iyi kura...tüh bjk gibi zayıf bi takım 2 tura çıksın isterdim

Geri
Üst Alt