Emin Empak

Aslan Üye
Şike döneminde çok güzel oynanmış roldür. Sessiz kalarak hem fazla tepki çekmemişlerdir, hem de taraftarları olayı kurcalamamıştır. Bu rol öyle bir oynanmıştır ki bir ara Beşiktaş'ın şike ile bağlantısı unutulmuştur. Fenerbahçe'yle aynı muameleyi görmeleri gerekirken bu siniklik taktiğiyle bundan kaçmaya çalışmışlardır.

Aman eğer son haberler ciddiyse Beşiktaş da en az kardeşi Fenerbahçe kadar tırmığı yemiştir. UEFA yerel cezalarda ısrarcı olursa onlar kadar ceza alacaklardır.

Besiktas her konuda hep geride kalan taraf oldu. Yine öyle. Hep ikinci plandalar zaten.

Beşiktaş bunu tarih boyunca yapmıştır. Hep yancı olmuştur.

Galatasaray ile Fenerbahçe mücadelesini dışarıdan izlemiş ve kendi menfaatinin ibresi nereyi gösterirse oraya yamulmuştur.

İşte o kadar karakterli !!! bir kulübümüzdür...

dünyanın en mağdur takımı beşiktaştır aksini iddia edemez kimse :D

Adam renkli takim tutmaz diyorlar ama her hafta, her sene renkten renke zipliyorlar.

bjk tarihi boyunca hep bir tarafın yanaşması olmuştur.

bu hiç değişmez. sürekli ya fener ya biz. fener ve biz olmadan bjk olamaz.

Fener'in yöneticilerin/taraftarin yaptiklarindan daha iyi ama sike varsa (var) cezasini cekeceksin.

yancı biraz kibar kalmış bildiğin çakal bunlar yıllardırda öyleler

Şerefli yancıdırlar kendileri.

███▓▒Tapatalk▒▓███

[attachment=6819:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 44
Bunlarında cezası onandı yani şike onandı bozma denen olay ise şu : Adalı ve Havutçu ya cezalarınızın ertelenmesini kabul ediyor musunuz diye sorulmadan karar uygulanmış. Bunun anlamı şu; Adalı ve Havutçu suçlular ancak boşuna hapis yattılar, çünkü cezaları ertelenebiliyordu. Cezanın ertelenmesi demek 5 yıl içerisinde aynı suçu işlemedikleri taktirde sabıka kayıtlarına ve ticari sicillerine işlenmemesi demek. Suç işlemedikleri anlamına gelmiyor yani.

Benim abim var yaa... modunda surekli

Sinan enginin bi itirafi vardi. Mac oncesi kadroyu aziz yildirima verdim galatasarayin sampiyon olmasini istemiyordum gibi seyler zirvaliyordu.

Resmi hesap gereken saplamayı yapmıştır.

Geri
Üst Alt