Beşiktaşlı Bahtiyar'dan Galatasaray'a Şok Küfür!

Bulent uslu ve Turgay Demir gibileri izlesin.....,.....................................

Bunları o kadar ciddiye almıyorum ki ettikleri küfür bile umurumda olmuyo la :d

Twitter hesabı olanlar göreve! Yayalım bunu her tarafa, spor kanallarını etiketleyin.

Melike denilen tinerci kaşar bakalım dün akşam İcardinin elini ve şeyini dakikalarca analiz ettiği gibi bunu da analiz edecek mi?

O kadar gereksiz bir oyuncu ki ceza verilmesini bile istemiyorum çünkü muhtemelen cöpün teki

Oyuncudan ziyade tinerci taraftarlarına acıdım. Koca kulüp Koç ailesinin hobi bahçesi olmuş bunlar hala bize laf atıyorlar.

Bahtiyar bişey yapmamış, bjk o kadar küçük bir camia ki videoyu izlerken karınca belgeseli izlerkenki haleti ruhiyem bile yoktu

Leş topçu almasın ceza. Maç sonrası retweet yapalım kapak maiyetinde gerekli yerlere

10 senedir deplasmanda yenemiyoruz bu fenerin yalamalarini
Geçen sene yenebilirdik ama tam değişiklik yapacağımız sıra bireysel hatadan golü yiyince maç gitti.

Birde o dönem inanılmaz özgüven kazanmışlardı 10 kişiyle Kadıköy'de yendiler uzun bir seri yaptılar bizim sol bek mevkisinde Adekugbe ne Rosier ne Redmond tutabildi böyle olunca maçı verdik.

Bu sene farklı olacaktır.

Geri
Üst Alt