Beşiktaşlı Futbolculara At İğnesi Vuruluyordu

Targutay Sabancı

10 Numara!
"Beşiktaş'ta futbolculara at iğnesi vuruluyordu"

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'taki görevinden ayrılan(yada son verilen) muhabiri Atakan Kurt bugün yaptığı açıklamada "Atlara vurulan iğnelerin futbolculara vulduğunu" belirtmiş. Üstelik yasak olan bu iğnelerin ülkeye gizli gizli sokulduğunu da söylemiş.

Eğer bu açıklama doğru ise sorgulanması gereken bazı şeyler var.

1- Atakan Kurt neden bu açıklamaları şimdi yapıyor? Görevinden ayrıldıktan sonra bunu kamuoyu ile paylaşması ne kadar etiktir?

2-Yasak olan iğnelerin ülkeye sokulup futbolculara yapılması ile Beşiktaş futbol takımında ki futbolcuların bir türlü geçmeyen sakatlıkları birbirine bağlımıdır? Eğer bağlı ise bu Beşiktaş takımı için büyük bir skandaldır.
Sanırım Beşiktaş'ı bu konuda biraz zor günler bekliyor..

Serdar adalıdan beri başlayan atlara olan sevgileri tadire şayan gerçekten :D :D :D Bol bol kişnerler işte

hahahahah jokey kulübü

Moderatör tarafında düzenlendi:
İspatlarsa takım küme düşmeli ,ispatlayamazsa o mahkeme bu mahkeme sürünür ;konu ciddi çünkü.

bizde ağlarlar iki yürüyüş olur hemen affedilir hatta ödül bile verirler de ;eğer doğru bir durumsa o sürede oynadıkları her Avrupa maçı için canlarına okunur ; bunun kulüp dahilinde yapıldığı için yasağı da çok ağır.

Düşüncem son seçenek ; ispatlayamaz sürüm sürüm süründürürler. İftira atıyorsa kendi etti kendi buldu olur ; atmıyorsa hangi ülkede konuştuğunu unutmuş olur ; televizyonlara çıkıp af dileyecek hale getirirler vs. vs.

Ülkemin insanları...

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

yok gari at yalanı öpeyim inananı. milyon dolarların döndüğü sektörde adamlar birkaç bin lira eksik vermek için riske atar mı bütün bu yatırımı. onu geçtim yasal olarak suç. hadi onu da geçtim milyon dolarlarla oynayan futbolcular böyle bir şeye izin verir mi?

İşte şimdi gerçek bir Jokey Kulübü oldular.

Doping dese belki inanmazdım ama at iğnesi deyince insanın inanası geliyor. Bjk at ilişkisi yani.

Çakma bjkli diye aklımda kalmıştı bu herif, kovulduktan sonra bu tarz iddiada bulunması da inandırıcılığını azaltıyor.

Jokey kulubu olmaya hak kazandilar at igneleri filan :D

Bu olay kesin Sergen döneminde başlamıştır...

Bu ülkede aleni şikenin üstü örtüldü buda kapatılır :)

Geri
Üst Alt