Beşiktaşlı Yöneticiler, Aboubakar'ı Almadıkları İçin Bin Pişman Oldu

Aydın Aslan

Berlin Panteri

Beşiktaşlı yöneticiler, "Love ve Negredo'nun toplam maliyeti, kendi alacakları dahil Aboubakar'dan pahalı. Aboubakar'ı alsaydık şampiyonduk." dedi.

Siyah-beyazlılarda Galatasaray yenilgisi sonrası yeni sezon planlaması için düğmeye basıldı. Takımın artık iyice yaşlandığını söyleyen birçok yönetici, kadroda büyük oranda temizlik yapılması gerektiğini dile getirdi. Özellikle büyük maliyetlerle alınan Negredo , Lens ve Love gibi isimlerle yolların ayrılması gerektiğini düşünen yöneticiler, "Bu kadro ile önümüzdeki sezon olmaz. Zaten Şampiyonlar Ligi'ne de gidemeyeceksek bu maliyet bize ağır gelir. Satabileceğimiz kim varsa gönderip yerlerine genç uygun maliyetli isimleri almalıyız" dedikleri öğrenildi.

"ABOUBAKAR'I ALSAK ŞAMPİYONDUK"

Bu görüşün yanı sıra bu sezonki transfer politikası nedeniyle pişmanlık duyan Siyah-Beyazlı kurmayların, "Love ve Negredo'nun toplam maliyeti, kendi alacakları dahil Aboubakar'dan pahalı. Aboubakar'ı alsaydık şampiyonduk. Kadrodaki isimler bir Aboubakar etmedi" şeklinde görüş belirttiler.

Biz şampiyon olunca öyle abooou diye bakarsınız işte.

Kaç kaç espri ..çtım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu tarzı olmuş bu

Tren kaçalı çok oldu ...Seneye artık yeni hocanız ve yeni kadronuzla ...

Türk futbol tarihinde riberyden sonra bir klübün transferde yaptığı en büyük hatadır

fahiş bonservis ödeme olayını kastetmemiştim tabi öyle liste yapsak çamdal kafaya oynar guiza ile

transferde deyince o da dahil olmalı gerçi düzgün anlatamamışım

ha anladim oyuncu tutamama anlaminda dogrusun gibi. Talisca'da girebilir bu listeye 1-2 sene sonra

Ama listenin ilk 3une girecek biri daha var.

Koseckiii. koseckiii!!

fahiş bonservis ödeme olayını kastetmemiştim tabi öyle liste yapsak çamdal kafaya oynar guiza ile

transferde deyince o da dahil olmalı gerçi düzgün anlatamamışım

ha anladim oyuncu tutamama anlaminda dogrusun gibi. Talisca'da girebilir bu listeye 1-2 sene sonra

Ama listenin ilk 3une girecek biri daha var.

Koseckiii. koseckiii!!

Kosecki biraz da takımla anlaşamadı diye biliyorum çok iyi oyuncuydu ama biraz bruma biraz jardel gibi oldu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bunlar en az 5 sene toparlanamazlar . kadroları yaşlı amcalarla doldu üstelik de maliyetleri fazla . cl de yok . mecburen satıp yerlerine ucuz gençler bulmak zorundalar. bu alt yapı ve imaj ise hiçbir kulüpte yok . potansiyelli gençler daha ışık yayar yaymaz avrupa tarafından kapılıyor. her zaman papaz pilav yemez :)

Yav nasıl alacaktınız çok merak ediyorum marsilya 20 milyon euro verdi ve alamadı 100 milyon euro verseniz de porto satmadığı sürece babayı alırdınız. Adamlar için vasat üstü bir oyuncunun bedeli 30 milyon euro alırdınız he he

Yav nasıl alacaktınız çok merak ediyorum marsilya 20 milyon euro verdi ve alamadı 100 milyon euro verseniz de porto satmadığı sürece babayı alırdınız. Adamlar için vasat üstü bir oyuncunun bedeli 30 milyon euro alırdınız he he

Sanirim belli bir tarihe kadar 10 milyon liralik opsiyonlari vardi alabilmek icin . Eger cenk i boyle 20+ lere satabileceklerini bilseler opsiyonu kullanirlardi diye dusunuyorum

alamadık değil almadık derler beşiktaş büyüklüğü bunu gerektirir.

Bizde Fatih terim'i bırakmasak melo'yu tutsak sneijder'i göndermesek üst üste şampiyonluk rekoru kırmıştık

Halamın bıyıkları olsa

10 milyon euro’ya Aboubakar’i almamak net gerizekalilikti.

Bjk sevici vs. baslayacaksiniz ama

Fabri
Adriano - Pepe - Vida - Caner
Medel - Tolgay
Quaresma - Talisca - Babel
Aboubakar

Felaket iyi kadro. Mesela paralari varsa ve ikna edebiliyorlarsa Talisca’nin alinmamasi da aptallik. Elinden cikarmak istesen 1 sene sonra en kotu 30m veren bulursun cunku.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt