Beşiktaşlı Yöneticiler, Aboubakar'ı Almadıkları İçin Bin Pişman Oldu

Fukara iken almamak mantikli olabilir , ben hep ne diyorum "sat ama alma"

Yalniz bu iki ornek biraz farkli . Sampiyonlar liginden gelen gelir ile karsilanabilirdi , ikincisi dedigin gibi satis firsati devam eden oyunculardi , son ve en onemlisi bunlari almayip parayi kasaya koymadin ki "ali veli veli ali" yapip pepe , vida ve negredoya ayni parayi gomdun hemen hemen yuksek maaslarla

Evet 30 milyon verip aboubakar ve taliscayi almak ciddi bir risktir buna katilirim , senelikleri de artacakti illa ki oyuncu talepleri ile ama yine de 2 kez CL ye ust uste gitmis , beklenenden cok performans primi elde etmis ve kimseyle paylasmamis bir kulup icin mantikli bir riskti sanki

10 milyon euro’ya Aboubakar’i almamak net gerizekalilikti.

Bjk sevici vs. baslayacaksiniz ama

Fabri
Adriano - Pepe - Vida - Caner
Medel - Tolgay
Quaresma - Talisca - Babel
Aboubakar

Felaket iyi kadro. Mesela paralari varsa ve ikna edebiliyorlarsa Talisca’nin alinmamasi da aptallik. Elinden cikarmak istesen 1 sene sonra en kotu 30m veren bulursun cunku.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Marcelo > Pepe+Vida

harbiden 10 Mio luk satin alma opsyonlari vardi mallarin

Katiliyorum ama Marcelo'yu o kadar para bulmusken elden cikarmak mantikliydi

Neredeyse 10m'ye sattilar diye hatirliyorum, Pepe ve Vida belese geldiler zaten

Bu arada kadronun arka 4'lusu felaket, ama orta sahadan ilerisi muazzam

Cenk varken evet şuan cacık yok talisca taşıyordu oda gidicek

Katiliyorum ama Marcelo'yu o kadar para bulmusken elden cikarmak mantikliydi

Neredeyse 10m'ye sattilar diye hatirliyorum, Pepe ve Vida belese geldiler zaten

Bu arada kadronun arka 4'lusu felaket, ama orta sahadan ilerisi muazzam

7 milyon €'ya sattılar ama 35'lik Pepe'nin 2 yıllık maaşı 9.5 milyon €.

Bjk nin isi hakkaten zordu , gelen teklifler turk kulupleri icin onemsenecek seviyelerdeydi ama pepe vida negredo 3 lusu cok maas aliyor , o sebeple farkli tercihlerde bulunabilirlerdi

Zor kararlardi , talisca 10 olsa dusunmezler ama 21 de az para degil , CL de yok buyuk ihtimal . E negredoya git desen gitmez , kilitlendiler

Bjk nin isi hakkaten zordu , gelen teklifler turk kulupleri icin onemsenecek seviyelerdeydi ama pepe vida negredo 3 lusu cok maas aliyor , o sebeple farkli tercihlerde bulunabilirlerdi

Zor kararlardi , talisca 10 olsa dusunmezler ama 21 de az para degil , CL de yok buyuk ihtimal . E negredoya git desen gitmez , kilitlendiler

Yüksekten uçtular düşüşleride sert oldu yaşlı topçulara dünya para verdiler sonlarının böyle olması normal.

Bence bu sene yapilan transferleri oyle asiri kotu (Tarik, Derdiyok, Tolga seviyesi) de degil bu arada. Satmaya kalksalar ve maas yukunun bir kismini ustlenmeyi kabul etseler Vagner Love, Negredo, Lens, Vida ve Pepe alici bulacak adamlar.

Ha tabii bayagi zararina satmalari gerekecek, ama yapmalari gereken bu, eger batmak istemiyorlarsa.

Kotu degil ama birak kotuyu "cok iyi" bile olsa bu kotunun iyinin rakamsal bir degeri yok

Para kazanamadigin surece isterse ronaldoyu bonservissiz almis ol yine de zarar edersin

Satarlarsa o zaman konusuruz ama satmadiklari surece her ay o maaslar odenecek

Benzer seyleri bizim kadro icin de soylemistim . Hadi sampiyonlar ligine katilip bu seneyi kurtardin , seneye ayni maaslar yine odenecek , ki biz simdiden bu kadroyu bile begenmiyoruz , transfer diyoruz

Oysa mevcutlardan bile satmamiz lazim denk butce icin

Bence bu sene yapilan transferleri oyle asiri kotu (Tarik, Derdiyok, Tolga seviyesi) de degil bu arada. Satmaya kalksalar ve maas yukunun bir kismini ustlenmeyi kabul etseler Vagner Love, Negredo, Lens, Vida ve Pepe alici bulacak adamlar.

Ha tabii bayagi zararina satmalari gerekecek, ama yapmalari gereken bu, eger batmak istemiyorlarsa.
bize geldi mi 1.6 alan tarik nasil gidevek diyoruz adamlarda net 4.2 alan negredoya kim para verecekte alacak neyini karsilayacaklar. Donup gidebilecegi tek ulke ispanya orada da max 1.5 versinler. Bunun vergisini dus eline kalan hic. Kemiksiz 4 milyon euroyu birakip kimse gitmez.
O saydigin listeden pepe harici kimse gitmez pepeninde zaten 1 yil sozlesmesi var yarisini versen gider, lens icin daha bonservis verecekler,
34 yasindaki quaresmayla 3 yil sozlesme yapan gerizekalilar kendi iplerini cektiler.

doğru söylemişler.

beşiktaş ve fenerbahçe bugün bizim altımızda kaldılarsa net iyi bir santrafor bulmadıkları içindir.

porto 11 milyon euro ya almıştı ve beşiktaşa 2.5 milyon euro ya kiralamıştı.

Kosecki biraz da takımla anlaşamadı diye biliyorum çok iyi oyuncuydu ama biraz bruma biraz jardel gibi oldu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hayir. adnan polatin egosuyla anlasamadi.
dun gibi hatirliyorum. floryada parayi yere firlattiginda medya 'amanda yestisin komsular Turk paramiza hakaret ediyooo' diye yaygara koparmisti.
sonra medyaninda gaziyla adnan polat gondermisti.

Aboubakar olsa idi fark yaratırdı.Fakat bunların kadrosunun çok iyi olduğu konusuna katılmıyorum.İsim olarak iyi oyuncuları var fakat ilk 11 nin yaş ortalaması 33.İnanılmaz yaşlı bir kadro ve asla 3 kulvarı götüremezdi ölede oldu.Seneye daha çok patlar bunlar.Şöyle bir bakıyorum.Önümüzdeki sene Gökhan 34,Adriano 35,Pepe 35,Atiba 35,Q7 35,Babel 33,Medel 32,Negredo 34 yaşında.Bu kadronun başarılı olması mümkün değil.

Bunlar hiçmi dikkat etmez incelemezler bu adamların detaylı istatistiklerini bilmem ki..
bu adamın 18 ve altıpas çevresinde buluştuğu topların rakibe göre %60-90 civarı boşa gidiyor.
Aynı oranla kaleye koysan her 10 topun 6-8-9 u gol olacak demektir.
Kalede bu kadar yiyen bir kaleciye kötü deyip de aynı forvet istatistikiyle nasıl adam beğenirsin de pişmanlık lafları ederek ağlarsın bu kafayla...
Ne içiyo/çekiyosanız bize de verin de biraz, belki anlayış şeyettirebiliriz..

10 milyon euro’ya Aboubakar’i almamak net gerizekalilikti.

Bjk sevici vs. baslayacaksiniz ama

Fabri
Adriano - Pepe - Vida - Caner
Medel - Tolgay
Quaresma - Talisca - Babel
Aboubakar

Felaket iyi kadro. Mesela paralari varsa ve ikna edebiliyorlarsa Talisca’nin alinmamasi da aptallik. Elinden cikarmak istesen 1 sene sonra en kotu 30m veren bulursun cunku.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
şampiyonlar ligine gitme ihtimalleri yok gibi bişey , cenki sattıkları zaman gelen paranın aynı gün içinde bittiğine adım gibi eminim yani paraları yok alamazlar...

Geri
Üst Alt