Beşiktaşlı Yöneticiler, Aboubakar'ı Almadıkları İçin Bin Pişman Oldu

nah alirdiniz. kiracisiniz olum. kalbur ustu adamlarin kiracisisiniz. thats it!
talisca, bruma, gio santos, anelka gibi oyuncular bonservisleriyle hic bir zaman gelmez size.
Cunku siz uste cikmak icin allta surekli ezilecek olan bir basamaksiniz.

Is yine "onbellegi temizleyip yeniden dene" muhabbetine donmez insallah

Gizliden gizliye bu cumle forum fenomenidir , aspirin gibi , forumla ilgili her sorunda "on bellegi sil tamamdir"

"Bir kapat ac, duzelir" e benzedi resmen

Bende yapmıyor yükleme sorunu, yine de söyleyelim teknik arkadaşlara.
sağolasın..
Belki mesai saati bitimi nedeniyle aşırı yoğunluktan geçici yavaşlık falanda olabilir.
Gsc biraz şatafatlı ağırabi sınıfına kaçıyo; sıkıntı ondan olabilir..

Is yine "onbellegi temizleyip yeniden dene" muhabbetine donmez insallah

Gizliden gizliye bu cumle forum fenomenidir , aspirin gibi , forumla ilgili her sorunda "on bellegi sil tamamdir"

"Bir kapat ac, duzelir" e benzedi resmen
bBNBQj.jpg

ite kaka bunu yükleyebiliyo ve orda stobediyo..

yeni versiyon gerçekten çok gereksiz ıvır zıvır içeriğe sahip..
ufaklar ama topluca yekün oluşturup fiberde bile akşam yada haftasonu yoğunluk durumunda ilk etkilenenlerden oluyoruz..

Satın alma optsiyonlari olsaydı eğer alırlardı ama işin içinde başka şeyler vardı ve o sebeple alamadılar diye düşünüyorum.
Benim hatırladığım abubakarin bonservisinin yarısı başka bir kulüpteydi
Managerler büyük paralar kazanabilecekleri oyuncuyu kargalara yedirmezdilee ve yedirmedilerde.
Büyük ihtimal önümüzdeki sezon içinde abubakari 25 üstü bir rakama premier ligde bir takıma kitlerler.

yüzde 40 ı lorient deydi bonservisinin doğru. bjk ora ile anlaşırsa alabiliyordu. net bir çıkış maddesi yoktu galiba.

Fifa nin bu sacma bonservis paylasim islerine son vermesi lazim

Taksi plakalarindaki bijon benzetmesine benzedi bu

Yok 40% porto 60% lorient in bonservisi ama uzerinde tasarruf hakki olan porto gidip bjk ye kiraliyor , 10 milyon opsiyon koyuyor ama lorient de soz sahibi

Bu ne ya

hayir. adnan polatin egosuyla anlasamadi.
dun gibi hatirliyorum. floryada parayi yere firlattiginda medya 'amanda yestisin komsular Turk paramiza hakaret ediyooo' diye yaygara koparmisti.
sonra medyaninda gaziyla adnan polat gondermisti.
olabilir detayını bilmiyorum ama beğendiğim bir futbolcuydu

Geri
Üst Alt