beşiktaşlının rektal anksiyetesi

Melih Peker

Şef Gümüş Kıvrım
melih forumdaki kargalara seslenmiş bende forumdaki hamsilere sesleniyorum siz büyük kulüp filan değilsiniz stad filanda dildoluklarınız sayesinde aldınız adam olun bu forumda fazla gezmeyin..

Bize o stadda zor penaltı verilir.

Şunların zırlamalarını ciddiye almaya gerek yok.Fikret Orman hakem olsa yine ağlar bunlar.Hakem bizi katletti ühüü diyorlar,soruyorsun nasıl katletti birader diye,hakemin tacı yanlış verdiği pozisyonu gösteriyor.

Biri olayi cok güzel özetlemis yazisi ile :D

[FONT=&quot]aylardır "harika oynuyoruz, şampiyon yine biziz, ehere mehere" diye bik bik eden buradaki binlerce beşiktaşlının entry'lerine istinaden; maça iki gün kala "pinilti viriciklir" diye ağlıyan 'büyük' takımın 'büyük' taraftarına bir soru sormak istiyorum; [/FONT]

[FONT=&quot]70 - 80'e kadar golsüz niye gidiyor amına koyim; harika, süper, evrenler arası muhteşem beşiktaşınız çakamamış mı 3 tane o dakikaya kadar? [/FONT]

[FONT=&quot]daha maça 2 gün var ühü ühü demeye başlamış. sorsan büyük takım, sorasan bu sene kafadan şampiyonlar.[/FONT]

[FONT=&quot]amına koyim ben kendi halinde, sadece avrupa maçlarından keyif alan, öyle futbola ayılıp bayılmayan bir galatasaray taraftarı olarak artık bir beşiktaşlı entry'si görünce otomatik olarak küfüre başlıyorum. beni sizler delirttiniz. beni sizler fanatizm yoluna soktunuz. hem ağlayıp, hem övünen bir kafa yapısına aylardır maruz kalıyoruz. yeminle bizim de psikolojimiz bozuldu. yeter. yeter demirören yeter oooooo...[/FONT]

aylardır "harika oynuyoruz, şampiyon yine biziz, ehere mehere" diye bik bik eden buradaki binlerce beşiktaşlının entry'lerine istinaden; maça iki gün kala "pinilti viriciklir" diye ağlıyan 'büyük' takımın 'büyük' taraftarına bir soru sormak istiyorum;

70 - 80'e kadar golsüz niye gidiyor amına koyim; harika, süper, evrenler arası muhteşem beşiktaşınız çakamamış mı 3 tane o dakikaya kadar?

daha maça 2 gün var ühü ühü demeye başlamış. sorsan büyük takım, sorasan bu sene kafadan şampiyonlar.

amına koyim ben kendi halinde, sadece avrupa maçlarından keyif alan, öyle futbola ayılıp bayılmayan bir galatasaray taraftarı olarak artık bir beşiktaşlı entry'si görünce otomatik olarak küfüre başlıyorum. beni sizler delirttiniz. beni sizler fanatizm yoluna soktunuz. hem ağlayıp, hem övünen bir kafa yapısına aylardır maruz kalıyoruz. yeminle bizim de psikolojimiz bozuldu. yeter. yeter demirören yeter oooooo...

Bu sene şampiyon olursak dalgaların kralını geçeceğiz bu kargalarla.Müsterih ol.

forumdaki kargalar sessiz :(

sent by note ????

aylardır "harika oynuyoruz, şampiyon yine biziz, ehere mehere" diye bik bik eden buradaki binlerce beşiktaşlının entry'lerine istinaden; maça iki gün kala "pinilti viriciklir" diye ağlıyan 'büyük' takımın 'büyük' taraftarına bir soru sormak istiyorum;

70 - 80'e kadar golsüz niye gidiyor amına koyim; harika, süper, evrenler arası muhteşem beşiktaşınız çakamamış mı 3 tane o dakikaya kadar?

daha maça 2 gün var ühü ühü demeye başlamış. sorsan büyük takım, sorasan bu sene kafadan şampiyonlar.

amına koyim ben kendi halinde, sadece avrupa maçlarından keyif alan, öyle futbola ayılıp bayılmayan bir galatasaray taraftarı olarak artık bir beşiktaşlı entry'si görünce otomatik olarak küfüre başlıyorum. beni sizler delirttiniz. beni sizler fanatizm yoluna soktunuz. hem ağlayıp, hem övünen bir kafa yapısına aylardır maruz kalıyoruz. yeminle bizim de psikolojimiz bozuldu. yeter. yeter demirören yeter oooooo...
Ne yazık ki karmayı huylandırmış, 70. dakikaya 3-1 geride gireriz.

Geri
Üst Alt