- 8 Aralık 2023
- 5
- 0
- 21
Acaba Burak Yılmaz haklı mıydı diyor millet bi yandan 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar geçen sezon ülkenin yarısı yıkılmış ve millet göçük altında canının derdindeyken, depremden sadece saatler sonra puan hesabına girdiler. Jimnastikçiler bence orada bittiler. Zaten karakter olarak sıkıntılı bir kulüptü iyice çöktüler. Sponsor bulmakta zorlanmalarının en önemli sebeplerinden biri buydu bence. Kapımızda 3 ay beklemiş Rachica'yı alıp transfer çalımı attık deyip tanıtım filminde rakibine terörist iması yaparsan, böyle boş beleş işlerle uğraşırsan olacağı budur.
Başkanları Anç, kanaat önderleri bülent gibi turgay gibi provokatörler olan bir camiadan da en fazla bu kadar olur. Daha da beter olmayı hak ediyorlar.
Bizim divandaki dinozorları çok eleştiririm ama yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım. Aziz gibi Ali gibi Demirören gibi Anç gibi manyaklar gelip de kulübü esir alamıyor, babalarının çiftliği gibi at koşturamıyorlarsa eğer bunların payı da büyüktür. Allah razı olsun.
derbiye bile leke düsmüstür. rezalettir.güzel gelişmeler baily araştırılsın
Şimdi hangisi kararları alıyor hangisi üst rütbede ben bişey anlamadımZaten başkan seçilmeden önce açıklamıştı futboldan sorumlu yönetici Feyyaz, genel koordinatör Samet Aybaba onun da danışmanı Emrah Bayraktar(bizde Yunus ve Ozan'ı alt yapıda iken göndermeye çalışan şahıs diye hatırlıyorum.)
Adnan Aybaba da kulüpte ibrikcilik yapiyorFutbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba
bu gercek mi?
cidden soruyorum ilk defa gördügüm icin
O da mi kadro dışı kalmışMasuaku'yu niye eklemişler.![]()
Yok onu unutmuşlar Aboubakar ve çetesinin içinde o da vardı.O da mi kadro dışı kalmış
Bizde görmek istermisinYok onu unutmuşlar Aboubakar ve çetesinin içinde o da vardı.
Yok istemem zaten karakter analizinden hepsi sınıfta kalır.Bizde görmek istermisin