Beşiktaş’ta Fernando Santos, Yeni Sezonda Olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezonluk hoca kontenjanı doldurulmuş olabilir, bu şekilde sezon sonuna kadar giderler.

Öyle bir yerli bulamazlar. O dediklerin de net satar
Yahu renktaş öyle bakarsan Fatih terim gelmeli başlarına diğer herkes satar o mantıkla.
Derbi maçı değilmi bu? Şerefi haysiyeti olan çıkar oynar gücü yeterse yener.Geçen sene iddiasız halleriyle 4 atıp geriden gelip yendiler.Bize izlemesi kalıt

Ya ne kadar rezil olurlarsa olsunlar içimdeki kin bir türlü soğumuyor bu yancılara karşı. Beter olsunlar

Fernando Santos'tan geleceğiyle ilgili açıklama:

"Bu takım bu sene 4 hoca değiştirdi. Yönetime inanıyorum, onların da bana inandığını biliyorum."

Rıza Çalımbay muhtemelen daha yüksek bir puan ortalaması elde edebilirdi. Şimdi tazminat vs. Evet takımlar sonra borç batağında, peki neden? :red:

senol gunes gelsin iste

La getirin Sergen'i bakın keyfinize, yabancı mabancı girmeyin fantaye F5 maçı öncesi

Aklıma direkt Fatih Tekke geldi, gayet iyi işler yapabilecek potansiyele sahip aslında. Ancak değişik bir adam; kendisini pazarlama işlerine filan hiç girmiyor, kaderci-mütevekkel halleri var...

Bir de bahsedilmiş; Palut doğal adaylardan biri olmalı. Çağdaş' ı beğenmezler, Sergen rahatını bozmaz...

BJK ın ve gelecek TD ün işi çok zor. Yerlinin kredisi baştan düşük olacak, Rıza' ya bile süre vermediler. Yabancı yüksek bütçe ve sabır ister, ikisi de yok. Beter olsunlar...

X geçen sezon 30.hafta gelseydi şampiyonduk,x 10.hafta yollandı!

Aklıma direkt Fatih Tekke geldi, gayet iyi işler yapabilecek potansiyele sahip aslında. Ancak değişik bir adam; kendisini pazarlama işlerine filan hiç girmiyor, kaderci-mütevekkel halleri var...

Bir de bahsedilmiş; Palut doğal adaylardan biri olmalı. Çağdaş' ı beğenmezler, Sergen rahatını bozmaz...

BJK ın ve gelecek TD ün işi çok zor. Yerlinin kredisi baştan düşük olacak, Rıza' ya bile süre vermediler. Yabancı yüksek bütçe ve sabır ister, ikisi de yok. Beter olsunlar...
palut'u denesinler akillari varsa

Zalad gelsin sizi kurtarsin iki yuzlu, ne idugu belirsiz, arabeskin dibine vurmus, eziklik kavraminin ruhani liderleri….

Tineriniz kurusun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt