Beşiktaş'ta Guti'nin Alacağı Maaş Dudak Uçuklattı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
396

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığına getirilen Guti'nin maaşı dudak uçuklatıyor!

Tamer Tuna'nın Göztepe'ye gitmesinin ardından geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta yardımcı antrenör olarak Şeref Çiçek görev yapmıştı. Bu sezon başında ise takımın eski yıldız ismi İlhan Mansız ve Guti ile yardımcı antrenörlük konusunda anlaşma sağlandı. Ancak Guti'nin aldığı ücret ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

YILLIK 2,5 MİLYON EURO İDDİASI!

Radyospor'da yayınlanan Yeşil Koltuk programında açıklamalarda bulunan Can Çobanoğlu, Beşiktaş'a gelmeden önce Real Madrid U19 takımını çalıştıran İspanyol teknik adamın siyah beyazlı ekipten aylık 250 bin Euro (sezon sonuna kadar 2.5 milyon Euro) kazanacağını ifade etti.

SENEYE A TAKIMIN BAŞINA GEÇECEKMİŞ

Beşiktaş'a gelişi netleşmeden önce İspanyol basınında çıkan bir haberde Guti'nin ilk sezon Şenol Güneş'in yardımcılığını yapıp ikinci seneden itibaren takımı devralacağı kaydedilmişti. Şu anda aldığı ücretin bu kadar yüksek olmasında bu durumun etkili olabileceği düşünülüyor.

HENÜZ KAP AÇIKLAMASI YOK!

Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına göre Şenol Güneş'in Beşiktaş ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2019'da sona eriyor. Basına yansıyan haberlerde deneyimli teknik adamın Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon Euro kazandığı belirtiliyordu. Konuyla ilgili KAP'a yapılmış resmi bir açıklama ise bulunmuyor.

Sabah

futbolculuk zamanındaki söğüş yetmemiş anlaşılan.

Ohh enayi parası

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur Güzel reisin dedikleri gerçekleşecek demek.
reis bildi helal valla

gerçekten fenerli misiniz ? bildiğim kadarıyla forumda fener taraftarına izin verilmiyor umarım bu kural değişmiştir.
şahsi düşüncem : yüksek ihtimal birinin trol hesabısın
Öyle bir kural yok ki değişsin. GSC'de yıllardan beri rakip takım taraftarı üye olabiliyor.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şenol zar zor 2,5 alıyor 3 ün 5 in hesabını yapan adamlar 2,5 vereceklerini hiç sanmıyorum

Öyle bir kural yok ki değişsin. GSC'de yıllardan beri rakip takım taraftarı üye olabiliyor.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yoktu hatta gelenlere baskı uygulanıyordu üzülüyordum ama şimdi girdim başlığa ikinci yorum biz de Aykut'a aynısını yapmıştık ne alaka dedim döndüm FB avatarı. Bence baskı yapanlar haklıymış

Şenol Hoca ile aynı parayı alıyor matkap kendisine rest çeken hocamızın restine rest dedi :) bu kafayla senei devriyesine batarlar bu sene şampiyon olamayacak olan bekejeden de şenol hoca ayrılır çöküş başlar...Yazdık bunları...Mansız da yardımcısı olur guti topunun :)

Senolun parasini alip gitmek istedigi, Fiko’nun tazminat vermek istemedigi cok belli

Guti’yi istemedigini Senol bizzat kendisi basin toplantisinda dile getirdi

Fiko Senol’u kovmadan Guti’yi de ise alistirarak Senol sonrasi sureci yonetmeye dair erken ve akillica bir adim atti

Guti’nin maasi hoca maasidir yani. Senol’u ise seneye Trabzon’da izleriz, kendi adi verilen stadyumda Ozkan abisiyle Trabzon’u kurtarmaya calisacaktir ve gonul alacaktir

Bu sene Trabzon’a gitmesini bekliyordum ama paragoz bir adammis demek ki, Trabzon ona bu paralari verebilecek durumda degil

şenor ilkokul ve ortaokulu okuttu guti hamlesiylede lise okutacaklar bjk ya
çılgınsın fiko :tbr:

Senolun parasini alip gitmek istedigi, Fiko’nun tazminat vermek istemedigi cok belli

Guti’yi istemedigini Senol bizzat kendisi basin toplantisinda dile getirdi

Fiko Senol’u kovmadan Guti’yi de ise alistirarak Senol sonrasi sureci yonetmeye dair erken ve akillica bir adim atti

Guti’nin maasi hoca maasidir yani. Senol’u ise seneye Trabzon’da izleriz, kendi adi verilen stadyumda Ozkan abisiyle Trabzon’u kurtarmaya calisacaktir ve gonul alacaktir

Bu sene Trabzon’a gitmesini bekliyordum ama paragoz bir adammis demek ki, Trabzon ona bu paralari verebilecek durumda degil
Üstat şimdi yazdım diğer başlıkta

Kalede Onur

Sağ bek Perreira

Sol bek abdurrahim

6 numara kucka

8 numara cafer tosun

10 numara abdulkadir

kanatlar castillo ve yusuf

tek forvet rodallega

2 tane stoper transferi lazım sadece

esteban yedek kaleci

novak yedek sol bek

ahmet yedek sağ bek

mustafa akbaş yedek sol stoper

yunus emre yedek sağ stoper

olcay yedek kanat

onazi ve hasan yedek orta saha

sheydayev yedek forvet

sosa ile burakı kovabilirlerse dört dörtlük tabanca gibi takım olurlar hem de stoper kaynağı fazla fazla çıkar...

Ahmet Başkan süpürüyooorrr

Geri
Üst Alt