SON DAKİKA Beşiktaş'ta İki Sakatlık Şoku Birden!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan

Beşiktaş'a Arjantinli yıldızı Sosa ve Mustafa Pektemek'ten kötü haber geldi.

besiktas-logo-2211.jpg

Siyah beyazlı takımın Balıkesirspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Sosa'nın bugün MR'ı çekildi. Sol diz yan bağında yırtık tespit edilen Arjantinli oyuncunun, 4 ila 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Yıldız oyuncunun tedavisine başlanıldığı bildirildi.

Beşiktaş'ta Balıkesirspor karşılaşmasında sakatlanan Mustafa Pektemek'in de sol üst adalesinde yırtık tespit edildi.

Pektemek nasıl bir adamsın mübarek. Mükemmel bir santrafor olabilirsin ama şu sakatlık mevzusunu aşamadın bir türlü.

Mustafa için gerçekten üzülüyorum her defasında. Net Burak ve Umut dan iyi forvet. Aynısını Antepdeki Muhammet için de diyebilirim. Sakatlık sorunları olmasa iyi forvet ikiside.

I am the one who knocks!

Mustafa belki de yetenek olarak türkiyenin en iyi Forveti...Ama Adam hep sakatlaniyor iste...:D

Pektemek Gençlerbirliği'nde oynarken bu kadar sakatlanmıyordu diye hatırlıyorum.Beşiktaş'ın tesislerinde sorun var galiba.

tapatalk

mustafa yurt disina gitse iddia ediyorum bu kadar sik sakatlanmaz.

türkiye'de profesyonel futbol yok; ne beslenme, ne egitim, ne de antrenman konusunda.

5 tane burak eder pektemek ama kronik sakat muhammetde öyle burak doğru düzgün mücadele etmediği için 10 yılda 1 sakatlanıyor anasını satim

Fener macina kadar fazla sakat vermeseler iyi olacak.

Geri
Üst Alt