Beşiktaş'ta Kaos: Hasan Arat, Beşiktaş Kulübü Başkanlığını Bıraktığını Duyurdu

Bunlar gidince kanatlanacak mi kara kartal?

1 kere de baṣ sorumlu istifasini versin de görelim noluyo

Sene başındaki 5-0lık maç bizim hayrımıza bunların zararına oldu. Bizi 5-0 yenince o kadroyla şampiyonluğa oynayabileceklerini zannettiler sonucu da büyük hayal kırıklığı oldu. Bu saatten sonra Hasan Arat yönetimi başta kalamaz bakalım sonraki yönetimleri de bunlar gibi yalı veledinin piyonu misyonunu üstlenecek mi

Samet Aybaba: "Yazılanlar doğru, görevden alındığımı Whatsapp mesajıyla öğrendim. Çok üzüldüm tabii ki ama şu an bir şey söylemek istemiyorum. Cumartesi günü düzenleyeceğim basın toplantısıyla her şeye açıklık getireceğim, her şeyi tek tek anlatacağım"

tel aviv macindan sonra istifa etseler daha iyi olurdu, bu salaklar simdi kayip ederlerse büyük rezillik olur.

Fırat Günayer: "Ocak ayında UEFA'ya temiz kağıdı verilmesi gerekiyor. Beşiktaş'ın 30 milyon euro'ya ihtiyacı var. Hüseyin Yücel olmadan bu paranın çıkma ihtimali sıfır."

Fırat Günayer: "Ocak ayında UEFA'ya temiz kağıdı verilmesi gerekiyor. Beşiktaş'ın 30 milyon euro'ya ihtiyacı var. Hüseyin Yücel olmadan bu paranın çıkma ihtimali sıfır."

2 hafta sonra şikecilere yatsınlar yalı veledi babasına söyler ateşletir 30 kağıdı

Geri
Üst Alt