Beşiktaş'ta Maaş Krizi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
42662

Beşiktaş'ta ekonomik kriz tavan yaptı. Maddi anlamda zor günler geçiren Siyah-Beyazlı ekipte futbolcu ve çalışanların uzun süredir maaşlarını alamadıkları ortaya çıktı.

Fanatik'in ulaştığı bilgilere göre kulüp profesyonellerine 3 aydır, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışan personele 4 aydır, ayrıca futbolculara da 3 aydır ödeme yapılmadığı öğrenildi.

Beşiktaş yönetiminin sadece sözleşme fesih riski doğabilecek yabancı futbolculara ödeme yaptığı bu durumun da takımda rahatsızlık yarattığı belirtiliyor.

Maddi anlamda ciddi sıkıntılar yaşayan kulüp personelleri de Siyah-Beyazlı yönetimin sonunu çözmesini bekliyor.

Fanatik Özel

Batacaklar bu sene, menemene devam.​

Aslında bunların şampiyonluğa bizden de çok ihtiyaçları var da enteresan şekilde bir türlü bu işin içine sokulmuyorlar ligin başından bu yana.

Seneye şampiyonlar ligine gitmenin ne kadar önemli olduğunu gösteren durum bu. Biz de gidemezsek biz de ödeyemeyeceğiz.

Kagawa'nın opsiyonu yok bildiğim kadarıyla, Dortmund 8 Milyon Euro istiyormuş , Belhanda out Kagawa in yapılabilir sezon sonu kasadan da para çıkmadan hemde.

bir sürü oyuncu sattılar, iki defa şampiyon olup prim aldılar, ş.ligine 2 defa katılıp bir sürü para kazandılar, yeni stadlarıyla kombine satışlarından stat gelirlerini artırdılar.. peki ne oldu bu kadar para?

bir sürü oyuncu sattılar, iki defa şampiyon olup prim aldılar, ş.ligine 2 defa katılıp bir sürü para kazandılar, yeni stadlarıyla kombine satışlarından stat gelirlerini artırdılar.. peki ne oldu bu kadar para?

Demirören borcunu geri aldı deyince tinerciler deliriyor ama gerçek bu bence :)

pff kabak tadı verdiniz, en parlak döneminde bile 10 oynamadı. en parlak döneminde ve yükselişinde sol içti, sol iç olarak parladı ve o mevkide gelişti. fakat yönetim sneijderi satınca bakın bu da 10 diye taraftara kitledi millet de yedi. selçuk inanı 1 sezon boyunca 10 numara olarak oynat transfermarkt da 10 numara mevkisinde oynayabiliyor diye işaretlerler. zaten bu forumun futbol bilgisi de transfermarkt da yazanlar kadar. ordaki moderatör orda oynayabiliyor diye işaretleynce kariyerini o mevkide mi oynamış oldu? bu kadar yıl yalandan mı sol iç oynadı?

42671

pff kabak tadı verdiniz, en parlak döneminde bile 10 oynamadı. en parlak döneminde ve yükselişinde sol içti, sol iç olarak parladı ve o mevkide gelişti. fakat yönetim sneijderi satınca bakın bu da 10 diye taraftara kitledi millet de yedi. selçuk inanı 1 sezon boyunca 10 numara olarak oynat transfermarkt da 10 numara mevkisinde oynayabiliyor diye işaretlerler. zaten bu forumun futbol bilgisi de transfermarkt da yazanlar kadar. ordaki moderatör orda oynayabiliyor diye işaretleynce kariyerini o mevkide mi oynamış oldu? bu kadar yıl yalandan mı sol iç oynadı?

Ekli dosyayı görüntüle 42671

Kendisi bile çıkıp ben aslında 8 numarayım diyor sen adamı sol iç yaptın bana göre de 10 değil zaten ama takımda 10 numara olarak duruyor işte 10 dan sayılıyor hoca da 10 dan sayıyor önemli olan bu.

Kendisi bile çıkıp ben aslında 8 numarayım diyor sen adamı sol iç yaptın bana göre de 10 değil zaten ama takımda 10 numara olarak duruyor işte 10 dan sayılıyor hoca da 10 dan sayıyor önemli olan bu.

zaten 8ler 433de orda oynar. ayrıca terim başta olmak üzere bir çok hocada kağıt üstü kavramından ziyade oyun planı önemli. kagawanın kiralanıp kiralanmamasının belhandayla bi ilişkisi de yok. o kadar adam satıldı. maaş ödeyemeyen bjk kiralıyosa biz de kiralardık bunu da atardık sol gerisine bence hücumda çok daha efektif olurduk. ilerde de mitroglu oynardı

42672

Geri
Üst Alt