Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay Dönemi Kısa Sürdü

Sergeni mi deneseniz?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rıza Çalımbay: "Dün gece maçtan sonra tesise geldim. Feyyaz, Samet abi ve bir yönetici daha gelecek dediler. Feyyaz ve Samet abi gelmedi. 3 yönetici geldi. Onların istediği, gece yolları ayırmaktı. 'Gece 1 olmuş, ben yapmam. Yarın basın toplantısı yapıp bırakırım' dedim. Onlar direttiler, kabul etmedim. Zaten hemen ayrıldık diye açıklamışlar. Ben de onların dediğini yapmadım, kendi bildiğim şekilde yaptım."

Rıza Çalımbay: "Ben başkaları gibi başka kulüplerde oynayıp dönmedim! Beşiktaş'ın bir duruşu vardır, ben onu durdum ama bazıları durmadı."

Rıza Çalımbay: "Ben başkaları gibi başka kulüplerde oynayıp dönmedim! Beşiktaş'ın bir duruşu vardır, ben onu durdum ama bazıları durmadı."

Haklı adam..
Fenerde oynayan feyyazmi bunlarin efsanesi..burakda bunlarin efsanesi..olmuşlar kestane haberleri yok.
Rakiplerinin biz değil şikeciler olduğunu ne zaman kavrayabilirlerse o zaman adam olurlar.

1703247577059.png

22 yilda 3.5 yil civari beklemis görünüyor toplamda. en kisa sürede yeni takim devralir.

Riza dan ne beklediler? Bu kadroyla kim gelirse gelsin iyi sonuc alamaz, birde afrika kupasi baslayinca düz basit küme düsme kadrosu kalir elerinde

Yav bunun geçen seneki takımı sivasta 10 tane sakat yok muydu ne anlatıyor yok erken gelseydik şu olurdu bu olurdu diye.

Haklı adam..
Fenerde oynayan feyyazmi bunlarin efsanesi..burakda bunlarin efsanesi..olmuşlar kestane haberleri yok.
Rakiplerinin biz değil şikeciler olduğunu ne zaman kavrayabilirlerse o zaman adam olurlar.
Geçen sene Sivas ile çıktığı malum son FB maçı, bu sene yine çıktığı BJK - FB maçı !!!

Hala konuşuyor

Rıza Çalımbay: Ben sezon başında gelseydim, Beşiktaş takımı çok daha farklı olurdu. Geldiğimizde de oyunculara yükleme yapamadık, en ufak şeyde sakatlananlar oldu.

Bir kısa Parliament kadar ömrün olmadı hoca olarak Beşiktaş'ta. Sen ne anlatıyon daha Rızo.

Geri
Üst Alt