Beşiktaş'ta Şok İhraç!

Recep İçfındık

Büyük Kaptan
demiroren.jpg

Beşiktaş'ın divan kurulunda ilginç bir gelişme yaşandı. Aralarında Yıldırım Demirören, Rahmi Koç ve Serdar Bilgili'nin de olduğu 283 üye, divandan ihraç edildi.

Yıldırım Demirören, Erdoğan Demirören, Nevzat Demirören, Rahmi Koç, İsmail Ünal, Metin Keçeli ve eski başkan Serdar Bilgili de olmak üzere toplam 283 üye divandan ihraç edildi.

Buna gerekçe olarak da Beşiktaş Kulübü'nün tüzüğünde yer alan "Divan Kurulu toplantılarına 3 defa mazeretsiz katılmayanların üyeliği düşer" maddesi gösterildi.

NTVSpor.net

divandan ihraç edilmek farklı birşey sanırım.yani üyelikten çıkarılmamışlardır herhalde

Bu tüpcünün hic düzgün fotografi yokmu ? Bir insan hepmi böyle avel bakar.

Koç da dahil hiçbiri bjk ya maddi destek olamamışlardır.Sadece isimle olmuyor.Bizde de ne yazık ki böyle

Ama şikecilerde ali koç veya şahenkler çatır çatır destek oluyorlar,para aklıyorlar orası ayrı ama.

Koç da dahil hiçbiri bjk ya maddi destek olamamışlardır.Sadece isimle olmuyor.Bizde de ne yazık ki böyle

Ama şikecilerde ali koç veya şahenkler çatır çatır destek oluyorlar,para aklıyorlar orası ayrı ama.

Koç eskiden ara ara oluyormuş. Seba ile ilgili programlar yaparken anlattılar dönem dönem personel maaşlarını o üstleniyormuş.

Koç grubu destek olur ama bunu kendi reklamları için yaparlar, karşılıksız hiç bir şey yapmazlar. Ben bu adamların Fenerbahçe ve Beşiktaş ile bağlarını sadece reklam amaçlı görüyorum.

Şahenk şaşırtıcı ama pek ön planda olmadan yardım ediyor sürekli, onun da bir sebebi vardır. Bu tip adamlar kolay kolay rantları olmadığı sürece karşılıksız para vermezler.

darisi bizim basimiza!!!adnan polat gibi dalkavuklari postalamak lazim..

★☆★

Hayırlı olsun bjk adına, darısı Türk futbolunun başına ;)

Bütün yazı Beşiktaş haberleriyle geçirdik, lig başlayınca yüzlerine bakmaz medya..

Bugün Spor servisi programında konusu geçti . 3 defa katılmayınca divana üyelikleri düşüyormuş .

Rahmi Koç'u nasıl ihraç etmişler.2 güne kalmaz tapınakçılar Beşiktaş'ı ele geçirir.

Koç grubu destek olur ama bunu kendi reklamları için yaparlar, karşılıksız hiç bir şey yapmazlar. Ben bu adamların Fenerbahçe ve Beşiktaş ile bağlarını sadece reklam amaçlı görüyorum.

Şahenk şaşırtıcı ama pek ön planda olmadan yardım ediyor sürekli, onun da bir sebebi vardır. Bu tip adamlar kolay kolay rantları olmadığı sürece karşılıksız para vermezler.

Koçların bizle de bağı var. İnan Kıraç Koçların damadıdır.Şu twiter yazan yelekler de bence İnan Kıraç'ın isteği üzerineydi çünkü Ünal Aysal pek bu işlere girecek adam değil.

Koçların bizle de bağı var. İnan Kıraç Koçların damadıdır.Şu twiter yazan yelekler de bence İnan Kıraç'ın isteği üzerineydi çünkü Ünal Aysal pek bu işlere girecek adam değil.

Kirac hakkinda fikirlerimi yazmayayim. O adamin Galatasaray'a yarardan cok zarari var. Liseli dayatmasinin bir numarali sorumlusu o adamdir. Hem derin devlet hem derin Galatasaray ile baglantisi vardir.

$

Kirac hakkinda fikirlerimi yazmayayim. O adamin Galatasaray'a yarardan cok zarari var. Liseli dayatmasinin bir numarali sorumlusu o adamdir. Hem derin devlet hem derin Galatasaray ile baglantisi vardir.

$

2000 ve sonrası o başarıyı neden paraya çeviremedik ahlarının vahlarının esas sorumlusudur. ama işte pek çok kişi haklı olarak sadece polatı deviren kulübü ondan kurtaran adam olarak tanıdığı için fazla toz konduramıyoruz.

edit. eskiden çok konuşup tartışabiliyorduk bu konuları buralarda ama şimdi öyle bir beleş kahramanlık furyası başladıki adam akıllı karşılıklı tartışıp muhabbet edemiyorsun bu konularda.

Geri
Üst Alt