Haber Beşiktaş'ta Yeniden Sergen Yalçın Dönemi

Öyle diyecek tabi,adam gibi teklif yok mecburiyetten burdayım mı diyecekti.Odaklanmayacak olsa gitmezdi zaten Bjk'ye
İki sene çalışıp, iki sene yorumculuk yapıp kafasına göre takılıyor. Hiç mi teklif gelmeyecek? Mutlaka teklif gelmiştir bi yerlerden. Odaklanır katılıyorum, şöyle bi 6 8 ay kadar odaklanır.

Bu adam futbolcuyken biri çıkıpta gelecekte BJK'ye teknik direktör olur dese hunharca gülerdim. Antrenman bilmeyen, antrenmana gelmeyen adam bu şikeler liginde bilong ile şampiyon oldu ya ne diyeyim.

Iki üc ay iyi götürür sonra her zaman ki gibi düsüse gecer ve sezon sonu görmeden vekip gider

Değil Sergen, Guardiola'yı getirseniz yine bir yol olmaz o leş kadrodan. Samsun'un bile gerisinde kalacaklar.

Bu Sergen ne basardi da kurtarici olarak görülüyor? Sezon bitmeden gider (veyahut Serdal Adali gider). Yine basarisiz bir sezon olacak onlar icin.

Sergen en iyi döneminde bile geçici teknik direktör vasfının ötesine geçemedi. Takımı kendisi kurup kendisi sezona hazırladığında CL'de 0 çekip ligde dağılmış, nasıl çözüm bulacağımı bilmiyorum gibi açıklamalar yapıp 2 kez falan istifasını sunup sonunda kaçmıştı. GS olarak bunların üzerinde çok durmuyoruz ama aldığı şampiyonluk da son derece şaibelidir. Cukkasını yapıp gider. Bize faydası ligden erken kopmamak olabilir. İş 1v1 yarışa döndüğünde herkes fb'nin köpeği oluyor.

Avrupa'dan elendiler Sergen'i tam olarak ne için getirdiler üçüncülük savaşı için mi

8jk taraftarı sunu unutuyor ,sampiyon oldugu sene rakip yoktu ne biz ne de fener berbat haldeydık

Bjk’yi bir sekilde yarista tutacaktir cünkü tek kulvar oynayacaklar

CL'de 0 çekme rekorunu fb'den devralan Ali Rıza Sergen değil mi bu?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyon oldukları sezon yaptığı puan ortalamasını tekrar ederse bile ilk 3 e girememesi şaşırtıcı olmaz. Karşısında ''Hımbılball'' oynayan GS bulamayacak bu defa.

Ekibi

1000134130.webp

Geri
Üst Alt