Haber Beşiktaş'ta Yeniden Sergen Yalçın Dönemi

Bjk derbisi ne olur bilmiyorum ama 2021"in rovansini alacagiz senden
Az bekle billonglu sezonun acısını çıkartacağız ganyanci sergen
Kuleden dönen var

Konya
Pasa
Fb

3 hafta sonra istifasını verir

Atçı atçıyı kıramadı. Dirsek işleri bunlar. Adalı ile Sergen'in mazisi eski.

Ya büyük kamçı olur ya Sergen rezil olur, bu kadroyla herkes için büyük kumar.

Sergen rezil olma yolunda ilerler gibi duruyor. Gerçekten kıramadı galiba, bu kadroya gelmesine çok şaşırdım en baştan beri.

O gece hayatı fotosunu verip de GB'ye puan bırakan yabancı hoca olsa muhabirler ve yorumcular şu an neler diyorlardı acaba. :)
Neyse, 1 aya Ekol'de dinleriz kendisini.

Dönemi erken bitecek , para olmayinca böyke ikinci sinif adamlari getirirsen böylede rezil olursun. Birde bunlara bersber kaldik

Sergen Yalçın: "4-5 yıldır lige çok erken havlu atıyoruz. Yarışmacı takım kimliğine bürünemiyoruz. Çok zorlanıyoruz. Bu sene de aynı gidişat olabilecek bir görüntü var."

Paşamızın arkasındaki siyasi güç ile döverek maç aldıran oyuncular olmayınca havlu atıyormuş

1760818936757.webp

Oynattığı futbolu beğeniyorum desem kim karşı çıkabilir ki

Şampiyon olduğu kadro da dar ve yetersizdi ama bu defa karşısında kekeme futbol oynayan, saçma sapan bir GS yok. Hatta TS bile Fatih Tekke ile BJK den daha tutarlı görüntü veriyor.

Hakemlerin ittirmesiyle, şans da yardım ederse FB belki devre arasına kadar yarışta kalır. Normal, adil şartlarda ''Tarihin en iyi FB kadrosu:poop:'' nun bunlardan bile erken kopmasını muhtemel görüyorum; aralarındaki 'kim erken kopar?' yarışını izlemek keyifli olacak.

Şampiyon olduğu kadro da dar ve yetersizdi ama bu defa karşısında kekeme futbol oynayan, saçma sapan bir GS yok. Hatta TS bile Fatih Tekke ile BJK den daha tutarlı görüntü veriyor.

Hakemlerin ittirmesiyle, şans da yardım ederse FB belki devre arasına kadar yarışta kalır. Normal, adil şartlarda ''Tarihin en iyi FB kadrosu:poop:'' nun bunlardan bile erken kopmasını muhtemel görüyorum; aralarındaki 'kim erken kopar?' yarışını izlemek keyifli olacak.
FB yine bir şekilde 2. bitirir yav. Aksine imkan vermezler.

Fatih Terim şansı derler ya, konu şans olunca Sergen'in çantasını taşır Terim
Tamamen tesadüfi bir hayat
Bi Almanya maçı bir de Sergen attı şampiyonluk geldi

BJK ye ilk geldiği zaman içerde Giresun'dan 4 yedi
TV de Rıdvan'a çıktı. Geçen sene bi takımdan 4 yedik şimdi ismi aklıma gelmiyo diyo
Lan insan unutur mu ya. Daha 1 sene anca olmuş.

'Sola adam koyacam, bi baktım Larin oturuyo orda, hadi gir bi bakalım dedim. Abi Larin sol açıkmış haberimiz yokmuş'

Tamamen tesadüfi bir hayat.

Sergen dönemi cok cabuk bitecek, siradaki gelsin

Geri
Üst Alt